Sakksuli Kupa 2018/2019

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek 
versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(kivéve nov.25.: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14. és dec.16.: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe.

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2018.09.30.
 • 2. verseny 2018.10.28.
 • 3. verseny 2018.11.25.
 • 4. verseny 2018.12.16.
 • 5. verseny 2019.01.27.
 • 6. verseny 2019.02.24.
 • 7. verseny 2019.03.31.
 • 8. verseny 2019.04.28.
 • 9. verseny 2019.05.26.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(3. vsny: Kőrösi Kult. Kp. Bp. X. ker. Szent László tér 7-14.)
(4. vsny: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Nevezési lap

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet.

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (2000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 1500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 2000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (1300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

 

Ha  nevezel, de mégsem tudsz eljönni, azt 2 nappal előre e-mailen jelezd! Váratlan betegség esetén SMS-t küldj, és orvosi igazolást kérj. Ellenkező esetben a további előnevezéseidet töröljük, és a további fordulókra kedvezmények nélkül, csak helyszíni nevezéssel, 2000 Ft-os nevezési díjjal tudsz beszállni. Megértésed köszönjük!

Feliratkozás után kell kapnod egy e-mailt (ha nem érkezik, bizonyára SPAM mappába ment, vagy rossz címet adtál meg). Abban lesz egy link, amin keresztül később további időpontokkal is ki tudod egészíteni a nevezésedet!

 


Kérlek add meg a versenyző pontos adatait!

 

Email-cím:*
Regisztráló neve:*
Versenyző teljes neve:*
Születési év:*
Születési hónap:*
nap:*
versenyző Élő pontja, ha van:
Számlázási név:*
Irányítószám:*
Község:*
Cím:*
Versenytapasztalat:*
Jogosult vagyok kedvezményre (-200 Ft), mert:
Erre a fordulóra nevezek:
csoport:               

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2012. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2010. és 2011. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2010. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2008. és 2009. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2006. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2004. és 2005. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2005-ben születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a FIDE pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Eredmények

1. forduló

2018.09.30.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Hangay Olivér        7.0 23.0 23.00 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Berkes Zoltán        6.0 27.0 20.00 23.0 0000 -  0  
 3.  3 Hangay Lilla        5.0 23.5 11.00 18.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz      4.0 20.0  7.00 13.0 0000 -  0  
 5.  7 Paksai Csongor       3.5 28.0  9.50 13.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Domonkos      3.5 25.5  8.00 13.5 0000 -  0  
 7.  5 Kellermann Barnabás     3.0 25.5  5.50 14.0 0000 -  0  
 8.  9 Fenyvesi Noémi       2.0 23.0  3.50 11.0 0000 -  0  
 9.  8 Pintér Léna         1.0 25.0  2.50  6.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B Csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Farkas Sára         6.0 30.5 26.00 27.0 0000 -  0  
    2 Bod Márton         6.0 26.0 20.00 24.0 0000 -  0  
 3.  12 Fehér Botond        5.0 28.0 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Láng Kristóf Márk      4.5 25.0 15.50 15.0 0000 -  0  
 5.  11 Nagy Róbert         4.0 30.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    1 Berkes Tamás        4.0 27.0 10.00 16.0 0000 -  0  
    14 Nagy Levente László     4.0 23.5  8.50 17.0 0000 -  0  
 8.  3 Bognár-Incze Balázs     3.0 26.5  8.00 12.0 0000 -  0  
    10 Stefán Márton        3.0 23.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    13 Kolarics Timea       3.0 22.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 11.  4 Elek Janka         2.0 20.0  2.50  7.0 0000 -  0  
    6 Hargitai Richárd      2.0 19.5  3.00  7.0 0000 -  0  
 13.  7 Lábár Kornél        1.5 19.0  3.50  6.0 0000 -  0  
 14.  8 Kemele Vandlik Márk     1.0 22.5  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Kóczián Hanna        5.5 29.5 22.75 21.0 0000 -  0  
    20 Eberhart Dávid Marcell   5.5 27.0 19.75 22.5 0000 -  0  
 3.  11 Németh Bence        5.0 26.5 16.50 20.0 0000 -  0  
 4.  4 Hollósi Milán        4.5 32.5 20.25 18.0 0000 -  0  
    5 Kellermann Botond      4.5 31.0 18.50 22.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        4.5 28.5 17.00 19.0 0000 -  0  
    13 Novográdecz Bernát     4.5 27.0 14.75 19.0 0000 -  0  
    14 Pintér Levente       4.5 24.5 14.25 14.0 0000 -  0  
 9.  17 Vági Mihály Aurél      3.5 27.5 10.25 17.5 0000 -  0  
    6 Kóczián Benedek       3.5 26.0  9.75 15.0 0000 -  0  
    19 Zóka Zétény         3.5 24.0  9.25 13.5 0000 -  0  
    12 Ni Guidong         3.5 22.5  7.75 14.0 0000 -  0  
    15 Schmied Erik Rajmund    3.5 22.0  5.75 12.5 0000 -  0  
 14.  10 Laki Bercel         3.0 25.5  7.50 14.0 0000 -  0  
    16 Tomola Máté         3.0 17.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 16.  8 Kővágó Richárd       2.0 23.5  4.00 10.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 22.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    2 Doroszlai Lelle       2.0 17.5  3.00  9.0 0000 -  0  
 19.  3 Elek Sára          1.0 19.5  2.00  1.0 0000 -  0  
    18 Varga Hanna         1.0 16.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 5 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Tibor        5.0 10.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 2.  3 Paksai Nikolett       4.0 11.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 3.  1 Doroszlai Erik       3.0 12.0  3.00 11.0 0000 -  0  
 4.  4 Sándorfy Olivér       2.0 13.0  1.00  5.0 0000 -  0  
 5.  2 Fézler Martin        1.0 14.0  0.00  3.0 0000 -  0  
 6.  6 Novográdecz Zoltán     0.0 15.0  0.00  0.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

2. forduló

2018.10.28.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Farkas Viktor Maxim     7.0 24.5 24.50 28.0 0000 -  0  
 2.  10 Zsiska Botond        5.0 29.0 17.50 22.0 0000 -  0  
 3.  6 Lábár Kornél        4.5 22.5  9.75 16.0 0000 -  0  
 4.  1 Aszteri Nikolasz András   4.0 26.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 24.5  9.00 16.0 0000 -  0  
    5 Kemele-Vandlik Márk István 4.0 22.5  6.50 13.0 0000 -  0  
 7.  4 Gulyás Patrick       3.5 22.5  7.25 16.0 0000 -  0  
 8.  7 Paksai Csongor       2.0 25.5  1.00  7.0 0000 -  0  
 9.  9 Szobonya Márton       1.0 25.0  0.00  5.0 0000 -  0  
 10.  8 Pintér Léna         0.0 23.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  12 Nagy Levente László     7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  11 Molnár-Sáska Tamás     5.0 31.5 19.50 23.0 0000 -  0  
    13 Veres-Pataky Márton     5.0 29.5 17.50 19.0 0000 -  0  
    4 Bognár-Ince Balázs     5.0 28.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 5.  16 Sallai Márton        4.0 31.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    6 Fehér Botond        4.0 26.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    3 Tihanyi Tibor        4.0 23.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    14 Nagy Róbert         4.0 21.0 10.50 13.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         4.0 19.0  8.25 12.0 0000 -  0  
 10.  19 Láng Kristóf Márk      3.5 30.0 12.00 17.0 0000 -  0  
    15 Puskás Gergely       3.5 24.0 10.75 17.0 0000 -  0  
 12.  1 Berkes Tamás        3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        3.0 23.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    9 Horváth Nikoletta      3.0 20.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    8 Hargitai Richárd      3.0 19.0  6.00 10.5 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.0 18.5  6.50 10.0 0000 -  0  
 17.  18 Stefán Márton        2.0 22.5  5.00 11.0 0000 -  0  
    17 Varga Hanna         2.0 22.0  5.25  8.5 0000 -  0  
    10 Kolarics Tímea       2.0 19.5  3.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Paksai Nikolett       7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  3 Puskás Mihály Tivadar    6.0 29.5 22.50 24.0 0000 -  0  
 3.  14 Novográdecz Bernát     4.5 30.0 14.75 21.0 0000 -  0  
    1 Fézler Martin        4.5 26.0 15.75 17.0 0000 -  0  
    13 Ni Guidong         4.5 25.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 6.  4 Ádám Vivien         4.0 29.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    10 Lábár Kristóf        4.0 26.0  8.50 17.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.0 22.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    16 Smied Erik Rajmund     4.0 22.0 11.00 13.0 0000 -  0  
 10.  6 Bod Márton         3.5 27.0 11.75 16.0 0000 -  0  
 11.  19 Kolarics Árpád       3.0 28.0 10.00 17.0 0000 -  0  
    15 Pintér Levente       3.0 24.5  8.50 11.0 0000 -  0  
    18 Vági Mihály Aurél      3.0 24.0  7.00 13.0 0000 -  0  
    11 Laki Bercell        3.0 23.5  5.50  8.0 0000 -  0  
    7 Farkas Sára         3.0 23.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    9 Krikler András       3.0 19.0  5.50  9.0 0000 -  0  
 17.  5 Antal Regina        2.0 20.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    17 Tomola Máté         2.0 20.0  3.00 12.0 0000 -  0  
    8 Kővágó Richárd       2.0 17.0  4.00  6.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

3. forduló

2018.11.25.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Hangay Lilla        6.5 26.0 24.50 27.5 0000 -  0  
 2.  6 Kellermann Barnabás     6.0 29.5 23.00 24.0 0000 -  0  
 3.  4 Gulyás Patrick       5.0 28.5 16.00 20.0 0000 -  0  
 4.  9 Paksai Csongor       4.0 27.5 10.00 17.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz András   4.0 23.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    3 Fenyvesi Noémi       4.0 23.0  6.50 15.0 0000 -  0  
 7.  11 Kolarics Tímea       3.5 28.5 11.25 14.5 0000 -  0  
 8.  2 Dobos-Ordas Iván      3.0 26.0  6.50 14.0 0000 -  0  
    7 Kóczián Domonkos      3.0 19.5  3.50  9.0 0000 -  0  
 10.  8 Marian Tamás        2.0 20.5  1.50  8.0 0000 -  0  
 11.  10 Szászvári Szebasztián    1.0 24.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 12.  12 Wernigg Júlia        0.0 21.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  18 Molnár-Sáska Tamás     7.0 30.0 30.00 28.0 0000 -  0  
 2.  4 Biro David Benedek     6.0 31.0 24.00 25.0 0000 -  0  
 3.  20 Sallai Marton        5.0 31.0 18.00 23.0 0000 -  0  
    11 Hangay Olivér        5.0 30.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 5.  10 Gönye László Bálint     4.0 30.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        4.0 29.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    17 Láng Kristóf Márk      4.0 26.5 12.50 14.0 0000 -  0  
    5 Bognár-Incze Balázs     4.0 24.5 10.50 15.0 0000 -  0  
    9 Fehér Botond        4.0 24.0 11.00 15.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        4.0 22.5 11.50 15.0 0000 -  0  
 11.  13 Horváth Nikoletta      3.5 21.0  8.75 12.0 0000 -  0  
 12.  21 Tomola Máté         3.0 27.0 10.00 15.0 0000 -  0  
    1 Verespataky Márton     3.0 26.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    8 Farkas Viktor Maxim     3.0 26.5  6.50 15.0 0000 -  0  
    15 Kővágó Richárd       3.0 24.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         3.0 23.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 19.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 18.  22 Vertán Vince        2.5 19.5  3.25  9.0 0000 -  0  
    12 Hargitai Richárd      2.5 18.5  4.75 10.0 0000 -  0  
 20.  14 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 17.5  1.50  5.0 0000 -  0  
 21.  16 Lábár Kornél        1.0 19.0  0.50  4.0 0000 -  0  
 22.  19 Elek Janka         0.5 17.0  1.25  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C - D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  19 Paksai Nikolett       6.0 22.5 17.00 22.0 0000 -  0  
 2.  5 Kellermann Botond      5.5 31.0 24.75 25.5 0000 -  0  
 3.  14 Tóth Balázs Norbert     5.0 24.5 15.00 19.0 0000 -  0  
 4.  11 Ni Guidong         4.5 32.5 20.25 19.0 0000 -  0  
    12 Németh Bence        4.5 30.0 16.25 20.0 0000 -  0  
    18 Novográdecz Bernát     4.5 28.0 16.75 18.0 0000 -  0  
    3 Hollósi Milán        4.5 25.5 13.75 18.0 0000 -  0  
 8.  7 Kóczián Benedek       4.0 27.0 13.50 18.0 0000 -  0  
    8 Laki Bercel         4.0 21.0  9.00 15.0 0000 -  0  
 10.  17 Ádám Vivien         3.5 21.0  7.50 12.5 0000 -  0  
 11.  15 Vági Mihály Aurél      3.0 28.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    10 Nagy Levente László     3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    20 Farkas Sára         3.0 22.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    9 Lábár Kristóf        3.0 22.0  6.00  9.0 0000 -  0  
    13 Schmied Erik Rajmund    3.0 21.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    4 Kajor Vince         3.0 20.0  4.50 10.0 0000 -  0  
 17.  2 Bod Márton         2.5 22.0  7.00  8.5 0000 -  0  
    6 Krikler András       2.5 17.0  3.25  9.5 0000 -  0  
 19.  16 Zilaji Márk Máté      1.0 22.0  1.00  3.0 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

4. forduló

2018.12.16

Ranking after round 7 of A-B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Hangay Olivér        6.0 31.0 26.00 26.0 0000 -  0  
    11 Farkas Viktor Maxim     6.0 28.5 22.50 22.0 0000 -  0  
 3.  7 Szegedy Szabolcs      5.5 28.0 20.00 22.0 0000 -  0  
 4.  12 Fehér Botond        5.0 28.5 18.50 22.0 0000 -  0  
    15 Gönye László Bálint     5.0 28.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 6.  21 Láng Kristóf Márk      4.0 32.0 14.50 21.0 0000 -  0  
    8 Berkes Tamás        4.0 27.5 11.00 16.0 0000 -  0  
    9 Berkes Zoltán        4.0 27.0 11.50 19.0 0000 -  0  
    13 Gráczol Tamás        4.0 24.0 11.25 15.0 0000 -  0  
 10.  14 Gulyás Patrick       3.5 27.5 11.00 13.5 0000 -  0  
 11.  10 Bognár-Incze Balázs     3.0 28.0  9.00 13.0 0000 -  0  
    3 A Kellermann Barnabás    3.0 25.0  8.00 13.0 0000 -  0  
    18 Horváth Nikoletta      3.0 23.0  7.50 10.0 0000 -  0  
    1 A Aszteri Nikolasz András  3.0 22.5  6.75 11.5 0000 -  0  
    22 Nagy Róbert         3.0 21.0  6.00 11.0 0000 -  0  
    17 Hargitai Richárd      3.0 20.5  5.75 11.5 0000 -  0  
    4 A Kolarics Tímea      3.0 18.5  6.50  8.5 0000 -  0  
 18.  2 A Fenyvesi Noémi      2.5 20.5  4.50  8.0 0000 -  0  
 19.  19 Kemele-Vandlik Márk István 2.0 19.0  4.00  7.5 0000 -  0  
    20 Kolláth Bertalan      2.0 17.5  2.75  7.5 0000 -  0  
 21.  5 A Marian Tamás       1.5 23.0  4.00  8.0 0000 -  0  
 22.  6 A Paksai Csongor      1.0 18.0  1.50  1.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C-D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 Szabó Ábel         5.0 20.5 16.00 19.0 0000 -  0  
 2.  8 D Rosta László       4.5 22.0 15.75 18.5 0000 -  0  
    3 Biro David Benedek     4.5 21.0 13.75 17.0 0000 -  0  
    18 Németh Bence        4.5 19.5 15.75 14.0 0000 -  0  
 5.  4 Bod Márton         4.0 21.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    17 Ni Guidong         4.0 17.0  9.50 12.0 0000 -  0  
    22 Tóth Balázs Norbert     4.0 16.0  8.50 14.0 0000 -  0  
 8.  6 D Novográdecz Bernát    3.5 23.5 13.50 14.0 0000 -  0  
    5 D Fézler Martin       3.5 21.0  9.75 11.5 0000 -  0  
 10.  16 Nagy Levente László     3.0 19.0  7.00 11.0 0000 -  0  
    13 Kővágó Richárd       3.0 18.5  6.50 12.0 0000 -  0  
    1 Ádám Vivien         3.0 18.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    10 Farkas Sára         3.0 18.0  6.50  9.0 0000 -  0  
 14.  15 Molnár-Sáska Tamás     2.5 17.0  3.75  7.5 0000 -  0  
    2 Vági Mihály Aurél      2.5 16.0  4.00 10.0 0000 -  0  
    21 Tomola Máté         2.5 13.0  3.75  6.5 0000 -  0  
 17.  14 Laki Bercel         2.0 20.0  4.50  8.0 0000 -  0  
    12 Kolarics Árpád       2.0 15.5  3.00  5.0 0000 -  0  
    19 Schmied Erik Rajmund    2.0 13.0  1.50  5.0 0000 -  0  
 20.  7 D Papp Róbert        1.5 17.0  4.75  6.5 0000 -  0  
 21.  9 Doroszlai Lelle       1.0 14.5  0.50  3.0 0000 -  0  
 22.  11 Gönye Ágota Panna      0.5 14.0  0.75  0.5 0000 -  0  
SWISS FÁJLOK

5. forduló

2019.01.27.


					

6. forduló

2019.02.24.


					

7. forduló

2019.03.31.


					

8. forduló

2019.04.28.


					

8. forduló

2019.05.26.


					

Résztvevők

Név Db Napok
Berkes Tamás42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Berkes Zoltán42018.09.30(A), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Bod Márton42018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Farkas Sára42018.09.30(B), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Fehér Botond42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Hargitai Richárd42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Kővágó Richárd42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD)
Láng Kristóf Márk42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Nagy Levente László42018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Ni Guidong42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Németh Bence42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Tomola Máté42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD)
Vági Mihály Aurél42018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Bognár-Incze Balázs32018.09.30(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Farkas Viktor Maxim32018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Fenyvesi Noémi32018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A)
Gulyás Patrick32018.10.28(A), 2018.11.25(A), 2018.12.16(AB)
Hangay Olivér32018.09.30(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Horváth Nikoletta32018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Kemele-Vandlik Márk István32018.10.28(A), 2018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Laki Bercel32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Lábár Kornél32018.09.30(B), 2018.10.28(A), 2018.11.25(B)
Lábár Kristóf32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Molnár-Sáska Tamás32018.10.28(B), 2018.11.25(B), 2018.12.16(CD)
Nagy Róbert32018.09.30(B), 2018.10.28(B), 2018.12.16(AB)
Novográdecz Bernát32018.09.30(C), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Paksai Csongor32018.09.30(A), 2018.10.28(A), 2018.11.25(A)
Paksai Nikolett32018.09.30(D), 2018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Schmied Erik Rajmund32018.09.30(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Ádám Vivien32018.10.28(C), 2018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Antal Regina22018.09.30(C), 2018.10.28(C)
Aszteri Nikolasz András22018.10.28(A), 2018.11.25(A)
Biro David Benedek22018.11.25(B), 2018.12.16(CD)
Cseh Flóra22018.10.28(B), 2018.11.25(B)
Cseh Petra22018.10.28(B), 2018.11.25(B)
Doroszlai Lelle22018.09.30(C), 2018.12.16(CD)
Elek Janka22018.09.30(B), 2018.11.25(B)
Fézler Martin22018.09.30(D), 2018.10.28(C)
Gönye László Bálint22018.11.25(B), 2018.12.16(AB)
Hangay Lilla22018.09.30(A), 2018.11.25(A)
Hollósi Milán22018.09.30(C), 2018.11.25(C)
Kellermann Barnabás22018.09.30(A), 2018.11.25(A)
Kellermann Botond22018.09.30(C), 2018.11.25(C)
Kolarics Tímea22018.10.28(B), 2018.11.25(A)
Kolarics Árpád22018.10.28(C), 2018.12.16(CD)
Krikler András22018.10.28(C), 2018.11.25(C)
Kóczián Benedek22018.09.30(C), 2018.11.25(C)
Kóczián Domonkos22018.09.30(A), 2018.11.25(A)
Pintér Levente22018.09.30(C), 2018.10.28(C)
Pintér Léna22018.09.30(A), 2018.10.28(A)
Stefán Márton22018.09.30(B), 2018.10.28(B)
Tóth Balázs Norbert22018.11.25(C), 2018.12.16(CD)
Varga Hanna22018.09.30(C), 2018.10.28(B)
A Aszteri Nikolasz András12018.12.16(AB)
A Fenyvesi Noémi12018.12.16(AB)
A Kellermann Barnabás12018.12.16(AB)
A Kolarics Tímea12018.12.16(AB)
A Marian Tamás12018.12.16(AB)
A Paksai Csongor12018.12.16(AB)
Aszteri Nikolasz12018.09.30(A)
Bognár-Ince Balázs12018.10.28(B)
D Fézler Martin12018.12.16(CD)
D Novográdecz Bernát12018.12.16(CD)
D Papp Róbert12018.12.16(CD)
D Rosta László12018.12.16(CD)
Dobos-Ordas Iván12018.11.25(A)
Doroszlai Erik12018.09.30(D)
Eberhart Dávid Marcell12018.09.30(C)
Elek Sára12018.09.30(C)
Gráczol Tamás12018.12.16(AB)
Gönye Ágota Panna12018.12.16(CD)
Hangay Tibor12018.09.30(D)
Kajor Vince12018.11.25(C)
Kemele Vandlik Márk12018.09.30(B)
Kolarics Timea12018.09.30(B)
Kolláth Bertalan12018.12.16(AB)
Kóczián Hanna12018.09.30(C)
Laki Bercell12018.10.28(C)
Marian Tamás12018.11.25(A)
Novográdecz Zoltán12018.09.30(D)
Puskás Gergely12018.10.28(B)
Puskás Mihály Tivadar12018.10.28(C)
Sallai Marton12018.11.25(B)
Sallai Márton12018.10.28(B)
Smied Erik Rajmund12018.10.28(C)
Szabó Ábel12018.12.16(CD)
Szegedy Szabolcs12018.12.16(AB)
Szobonya Márton12018.10.28(A)
Szászvári Szebasztián12018.11.25(A)
Sándorfy Olivér12018.09.30(D)
Tihanyi Tibor12018.10.28(B)
Veres-Pataky Márton12018.10.28(B)
Verespataky Márton12018.11.25(B)
Vertán Vince12018.11.25(B)
Wernigg Júlia12018.11.25(A)
Zilaji Márk Máté12018.11.25(C)
Zsiska Botond12018.10.28(A)
Zóka Zétény12018.09.30(C)

Fotók

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ádám Olga info@sakkmatyi.hu