Sakksuli Kupa 2018/2019

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek 
versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(kivéve dec.16. Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe. (kivéve dec.16. Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2018.09.30.
 • 2. verseny 2018.10.28.
 • 3. verseny 2018.11.25.
 • 4. verseny 2018.12.16.
 • 5. verseny 2019.01.27.
 • 6. verseny 2019.02.24.
 • 7. verseny 2019.03.31.
 • 8. verseny 2019.04.28.
 • 9. verseny 2019.05.26.

A versenyek helyszíne: Bp. X. Előd u. 1. (KöSzi)
(4. vsny: Bp. X. Újhegy stny. 16. Közösségi ház)

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet. (vagy bérlet váltással)

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (2000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 1500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 2000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (1300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

 

Ha  nevezel, de mégsem tudsz eljönni, azt 2 nappal előre e-mailen jelezd! Váratlan betegség esetén SMS-t küldj, és orvosi igazolást kérj. Ellenkező esetben a további előnevezéseidet töröljük, és a további fordulókra kedvezmények nélkül, csak helyszíni nevezéssel, 1500 Ft-os nevezési díjjal tudsz beszállni. Megértésed köszönjük!

Feliratkozás után kell kapnod egy e-mailt (ha nem érkezik, bizonyára SPAM mappába ment, vagy rossz címet adtál meg). Abban lesz egy link, amin keresztül később további időpontokkal is ki tudod egészíteni a nevezésedet!

 


Kérlek add meg a versenyző pontos adatait!

 

Email-cím:*
Regisztráló neve:*
Versenyző teljes neve:*
Születési év:*
Születési hónap:*
nap:*
versenyző Élő pontja, ha van:
Számlázási név:*
Irányítószám:*
Község:*
Cím:*
Versenytapasztalat:*
Jogosult vagyok kedvezményre (-200 Ft), mert:
Erre a fordulóra nevezek:
csoport:               

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2012. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2010. és 2011. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2010. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2008. és 2009. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2006. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2004. és 2005. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2005-ben születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a hurrá pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Eredmények

1. forduló

2017.09.24.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport - Sakksuli 17/18 1. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  10 Mátyássy Lázár       7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  6 Érdi Mihály         5.5 28.0 18.25 20.5 0000 -  0  
    11 Molnár-Sáska Tamás     5.5 26.5 16.75 21.5 0000 -  0  
 4.  14 Láng Kristóf Márk      4.5 26.0 11.75 18.5 0000 -  0  
 5.  4 Csik Attila Nimród     4.0 21.0  7.50 13.0 0000 -  0  
 6.  13 Mészáros Bálint       3.5 33.0 12.75 17.5 0000 -  0  
    7 Füle Gergő         3.5 16.0  6.25 11.5 0000 -  0  
 8.  9 Pikéthy Gergely       3.0 31.5 10.50 16.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        3.0 25.5  5.00 15.0 0000 -  0  
    3 Bodó Sámuel         3.0 19.5  4.50  9.0 0000 -  0  
 11.  1 Bedő DOminik        2.5 23.5  3.75  9.5 0000 -  0  
 12.  12 Paksai Csongor       2.0 22.5  3.50  7.0 0000 -  0  
    5 Do minth Khue        2.0 21.0  2.00  9.0 0000 -  0  
 14.  8 Kemele-Vandlik Márk     0.0 20.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport - Sakksuli 17/18 1. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  9 Illés András        6.0 27.5 23.00 26.0 0000 -  0  
 2.  10 Juhász Edmond        5.5 30.5 22.50 21.5 0000 -  0  
 3.  7 Hollósi Milán        5.0 27.0 18.50 17.0 0000 -  0  
 4.  1 Ádám Vivien         4.5 31.0 18.75 18.5 0000 -  0  
    8 Horváth András       4.5 24.5 14.25 17.0 0000 -  0  
 6.  12 Keresztesi Áron Bendegúz  4.0 26.0 10.00 16.0 0000 -  0  
    6 Füle Péter         4.0 24.5 10.50 17.0 0000 -  0  
    14 Mészáros Jázmin       4.0 22.5 11.00 16.0 0000 -  0  
 9.  11 KEllermann Botond      3.5 31.5 13.75 19.5 0000 -  0  
    13 Varga Boldizsár       3.5 24.0  9.25 13.0 0000 -  0  
    16 Pintér Levente       3.5 22.0  6.50 12.5 0000 -  0  
 12.  2 Berkes Tamás        3.0 27.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    18 Veres-Pataky Márton     3.0 26.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    17 Várnai Gergely Dániel    3.0 19.0  3.50  9.0 0000 -  0  
 15.  4 Cseh Petra         2.5 20.5  4.75  9.5 0000 -  0  
 16.  5 Csik Antal Csongor     1.5 18.0  2.25  3.5 0000 -  0  
 17.  3 Cseh Flóra         1.0 20.0  1.00  5.0 0000 -  0  
    15 Molnár Dalma Réka      1.0 18.5  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C csoport - Sakksuli 17/18 1. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  22 Vida Áron          6.0 28.0 23.25 24.5 0000 -  0  
 2.  21 Thierry Edvárd       5.5 30.5 21.75 23.0 0000 -  0  
    14 Németh Bence        5.5 28.0 20.75 21.0 0000 -  0  
 4.  2 Bui Minh Quan        5.0 30.5 19.75 22.0 0000 -  0  
 5.  13 Nagy Levente        4.5 30.5 17.00 20.5 0000 -  0  
    7 Horváth Petra        4.5 28.0 16.00 19.0 0000 -  0  
    27 Szirmai Balázs       4.5 27.0 15.00 17.0 0000 -  0  
    18 Sándorfy Olivér       4.5 26.5 14.75 18.5 0000 -  0  
    6 Galgóczi Ágoston      4.5 23.5 14.00 17.5 0000 -  0  
 10.  10 Mészáros Benedek      4.0 26.0 12.50 17.0 0000 -  0  
    17 Raisz Péter Filip      4.0 24.0 11.25 14.5 0000 -  0  
 12.  3 Deák-Sala Dániel      3.5 29.5 12.75 17.0 0000 -  0  
    20 Zeisler Máté        3.5 26.5 11.75 15.0 0000 -  0  
    12 Nagy Botond         3.5 24.0 10.00 13.5 0000 -  0  
    5 Fekete Márton        3.5 23.0  8.75 13.5 0000 -  0  
    23 Vo Hoang Nam        3.5 21.5  8.00 14.5 0000 -  0  
 17.  11 Miklós Péter        3.0 24.5  6.00 13.0 0000 -  0  
    16 Pivoda Szabolcs       3.0 24.0  7.50 14.0 0000 -  0  
    15 Nguyen Tuan Khang      3.0 22.0  6.00 10.0 0000 -  0  
    25 Vu Le Gia Han Jázmin    3.0 21.5  5.50 11.0 0000 -  0  
    26 Vu Ngoc Thao Minh Timi   3.0 20.0  6.25 11.5 0000 -  0  
 22.  1 Antal Regina        2.5 19.5  3.75  8.0 0000 -  0  
 23.  19 Stemp Judit         2.0 22.0  5.50  8.0 0000 -  0  
    8 Kolarics Árpád Gyula    2.0 21.5  3.00  7.0 0000 -  0  
 25.  9 Luu Thanh Dat        1.5 19.0  2.50  5.0 0000 -  0  
 26.  24 Vo Quoc Cuong        1.0 20.0  2.50  5.0 0000 -  0  
    4 Do Viet Hoang        1.0 19.0  2.50  5.5 0000 -  0  

Sakksuli D csoport - Sakksuli 17/18 1. verseny

1. Füle Simon    5
2. Látrányi Dániel  3
3. Látrányi Zsolt  3
4. Érdy Bálint    2
5. Veres Tibor    1
  Pivoda Réka    1

SWISS FÁJLOK

2. forduló

2017.10.22.

Ranking after round 7 of Sakksuli kupa "A CSOPORT" - Sakksuli 17/18 2. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Érdi Mihály         6.5 31.5 28.25 26.0 0000 -  0  
    7 Eberhardt Dávid Marcell   6.5 29.0 25.75 26.0 0000 -  0  
 3.  12 Máthé Levente Nándor    5.0 31.0 18.00 20.0 0000 -  0  
 4.  18 Takács Levente       4.5 26.0 13.75 16.5 0000 -  0  
    13 Mészáros Bálint       4.5 20.0 11.00 14.0 0000 -  0  
 6.  15 Molnár-Sáska Tamás     4.0 30.5 13.50 19.0 0000 -  0  
    16 Orbán András        4.0 29.0 11.00 19.0 0000 -  0  
    2 Bedő Dominik Márk      4.0 28.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    9 Jung Ádám          4.0 27.0 12.50 16.0 0000 -  0  
    19 Tihanyi Tibor Benedek    4.0 26.5 12.00 15.0 0000 -  0  
 11.  5 Cseh Flóra         3.5 24.5 10.25 12.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        3.5 24.0 11.00 14.5 0000 -  0  
 13.  11 Láng Kristóf Márk      3.0 23.5  5.00 16.0 0000 -  0  
    17 Paksai Csongor       3.0 23.5  5.50 10.0 0000 -  0  
    4 Bodó Sámuel         3.0 23.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    14 Molnár Dalma Réka      3.0 23.0  7.00 13.0 0000 -  0  
    20 Benkő Barna         3.0 18.5  5.50  9.5 0000 -  0  
 18.  6 Do Minh Khue        2.5 17.5  3.25  6.5 0000 -  0  
 19.  1 Bánfai Olivér        2.0 19.0  3.50  7.5 0000 -  0  
    10 Lábár Kornél        2.0 18.5  3.00 11.5 0000 -  0  
 21.  21 Varga Hanna         1.5 18.5  4.25  8.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli kupa "B CSOPORT" - Sakksuli 17/18 2. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Juhász Edmond        6.0 30.0 25.00 27.0 0000 -  0  
    10 Koronczai Csongor Viktor  6.0 26.5 20.50 25.0 0000 -  0  
 3.  18 Varga Boldizsár Attila   5.0 31.5 19.50 22.0 0000 -  0  
    6 Hollósi Milán        5.0 30.0 19.00 20.0 0000 -  0  
 5.  22 Csik Antal Csongor     4.5 26.0 15.25 17.5 0000 -  0  
    13 Mészáros Jázmin       4.5 24.5 13.50 17.5 0000 -  0  
 7.  1 Ádám Vivien         4.0 31.5 16.00 18.0 0000 -  0  
    7 Horváth András       4.0 27.5 12.00 14.0 0000 -  0  
    11 Lábár Kristóf        4.0 25.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    12 Mátyássy Lázár       4.0 21.5 10.50 14.0 0000 -  0  
    20 Veres-Pataky Marton     4.0 18.0  6.50 12.0 0000 -  0  
 12.  14 Miheller Barnabas      3.5 26.0  9.25 17.5 0000 -  0  
    16 Schrenk Jázmin       3.5 21.5  9.50 12.5 0000 -  0  
    9 Keresztesi Áron Bendegúz  3.5 21.0  7.75 12.5 0000 -  0  
 15.  15 Pintér Levente       3.0 29.0  9.50 15.0 0000 -  0  
    19 Várnai Gergely Dániel    3.0 22.5  5.00 10.0 0000 -  0  
    5 Do Viet Hoang        3.0 21.5  7.00 13.5 0000 -  0  
    4 Cseh Petra         3.0 17.0  5.00 10.0 0000 -  0  
 19.  2 Bartók Bence        2.5 22.5  5.25  8.5 0000 -  0  
 20.  23 Csik Attila Nimród     2.0 24.5  5.50 11.0 0000 -  0  
    21 Vo Quoc Cuong        2.0 23.5  5.75 10.5 0000 -  0  
    17 Tschepen Zselyke      2.0 22.0  3.00  5.0 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        2.0 21.0  5.00  7.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli kupa "C CSOPORT" - Sakksuli 17/18 2. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 Takács Márton Tibor     6.0 26.5 23.00 22.0 0000 -  0  
 2.  12 Nagy Levente        5.5 31.5 24.50 25.5 0000 -  0  
 3.  1 Galgóczi Ágoston      5.0 30.0 18.50 20.0 1150 -  0  
    3 Apjok Balázs        5.0 29.5 18.00 22.0 0000 -  0  
    21 Thierry Edvárd       5.0 28.5 18.50 21.5 0000 -  0  
    25 Horváth Petra        5.0 28.0 17.00 23.0 0000 -  0  
 7.  14 Németh Bence        4.5 25.0 11.50 17.0 0000 -  0  
 8.  22 Tóth Barnabás        4.0 29.0 13.50 18.0 0000 -  0  
    5 Horváth Márk        4.0 27.0 13.50 16.0 0000 -  0  
    17 Szirmai Balázs       4.0 26.0 12.50 16.0 0000 -  0  
    6 Juhász-Molnár Mirkó     4.0 25.0 12.50 15.0 0000 -  0  
    24 Zeisler Máté        4.0 23.0  9.50 14.0 0000 -  0  
 13.  4 Bui Minh Quan        3.5 27.5 12.25 16.5 0000 -  0  
    18 Sándorfy Olivér       3.5 27.0 11.25 17.0 0000 -  0  
    11 Nagy Botond         3.5 20.5  8.00 14.0 0000 -  0  
 16.  9 Látrányi Dániel       3.0 22.0  5.00 11.0 0000 -  0  
    16 Stemp Judit         3.0 22.0  6.50 11.0 0000 -  0  
    10 Mészáros Benedek      3.0 21.5  5.50 10.0 0000 -  0  
    8 Luu Thanh Dat        3.0 17.0  4.50  6.0 0000 -  0  
 20.  23 Vo Hoang Nam        2.5 23.0  5.75  8.5 0000 -  0  
    2 Antal Regina        2.5 18.0  3.75  6.5 0000 -  0  
 22.  13 Nyikon Alex         2.0 21.5  3.50  9.0 0000 -  0  
    7 Kolarics Árpád Gyula    2.0 19.0  3.00  9.0 0000 -  0  
    19 Sólyom-Nagy Dávid      2.0 19.0  4.25  8.5 0000 -  0  
 25.  15 Pál Máté          1.5 23.0  3.25  7.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli kupa "D CSOPORT" - Sakksuli 17/18 2. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Vida Áron          6.5 21.5 19.75 24.5 0000 -  0  
 2.  6 Schrenk Zoltán       6.0 22.0 15.50 24.0 0000 -  0  
 3.  2 Jánosi Erik Dominik     4.0 24.0  9.50 19.0 0000 -  0  
 4.  1 Érdi Bálint         3.5 24.5  8.25 11.5 0000 -  0  
 5.  3 Látrányi Zsolt       3.0 25.0  6.50 13.0 0000 -  0  
 6.  4 Paksai Nikolett       2.0 26.0  5.00  8.0 0000 -  0  
    5 Pál László         2.0 26.0  5.00  8.0 0000 -  0  
 8.  7 Sólyom-Nagy Péter      1.0 27.0  2.00  4.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

3. forduló

2017.11.26.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport nov.26. - Sakksuli 17/18 3. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  21 Láng Kristóf Márk      6.0 29.0 23.50 26.0 0000 -  0  
    17 Schmied Erik Rajmund    6.0 28.5 23.00 25.0 0000 -  0  
 3.  13 Molnár-Sáska Tamás     5.5 31.0 22.75 22.5 0000 -  0  
 4.  19 Füri Tamás         4.5 33.0 18.75 21.5 0000 -  0  
    11 Soós Dávid         4.5 28.5 16.25 18.5 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        4.5 23.5 13.25 13.5 0000 -  0  
 7.  1 Bedő Dominik Márk      4.0 29.5 14.75 17.5 0000 -  0  
    4 Bodó Sámuel         4.0 28.5 14.25 17.5 0000 -  0  
    12 Molnár Dalma Réka      4.0 26.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    3 Berkes Zoltán        4.0 25.5 11.00 10.0 0000 -  0  
    9 Krikler András       4.0 21.5  7.50 14.0 0000 -  0  
 12.  6 Do Minh Khue        3.0 27.5  8.00 17.0 0000 -  0  
    10 Lábár Kornél        3.0 22.5  5.00 14.0 0000 -  0  
    14 Paksai Csongor       3.0 22.5  7.00 14.0 0000 -  0  
    5 Cseh Flóra         3.0 21.5  4.00 12.0 0000 -  0  
    18 Varga Hanna         3.0 19.0  4.50 10.0 0000 -  0  
    16 Rózsahegyi Nándor András  3.0 16.0  4.50  8.0 0000 -  0  
 18.  8 Elek Sára          2.5 17.5  4.25  9.0 0000 -  0  
 19.  7 Elek Janka         2.0 21.0  2.50  7.0 0000 -  0  
    15 Pusztai Bendegúz      2.0 20.5  4.00  8.0 0000 -  0  
 21.  20 Kemele-Vandlik Márk     1.5 19.0  3.75  7.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport nov 26. - Sakksuli 17/18 3. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  14 Mátyássy Lázár       6.0 30.5 24.50 23.0 0000 -  0  
    8 Kellermann Botond      6.0 29.0 24.00 27.0 0000 -  0  
 3.  7 Horváth András       5.0 32.5 20.50 20.0 0000 -  0  
    6 Hollósi Milán        5.0 32.0 21.00 20.0 0000 -  0  
    12 Lábár Kristóf        5.0 27.5 15.50 23.0 0000 -  0  
    20 Csik Antal Csongor     5.0 25.5 15.50 17.0 0000 -  0  
 7.  26 Tihanyi Tibor Benedek    4.5 22.5 11.75 17.5 0000 -  0  
 8.  11 Bottyán Marcell       4.0 31.5 15.50 22.0 0000 -  0  
    16 Mészáros Jázmin       4.0 26.0 12.00 20.0 0000 -  0  
    17 Miheller Barnabas      4.0 24.5 12.50 15.0 0000 -  0  
    4 Eberhardt Dávid Marcell   4.0 23.0  9.50 14.0 0000 -  0  
    24 Varga Boldizsár Attila   4.0 21.0  9.50 13.0 0000 -  0  
 13.  9 Keresztesi Áron Bendegúz  3.5 27.0 11.25 16.5 0000 -  0  
    3 Do Viet Hoang        3.5 24.5 10.75 11.5 0000 -  0  
 15.  22 Takács Levente       3.0 26.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    18 Orbán András        3.0 24.5  6.50 13.0 0000 -  0  
    10 Kiss-Török Baján Zsolt   3.0 21.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    23 Veres-Pataky Márton     3.0 19.5  5.00 10.0 0000 -  0  
 19.  19 Pál Máté          2.5 25.5  7.25 11.5 0000 -  0  
    25 Várnai Gergely Dániel    2.5 23.0  6.25  8.5 0000 -  0  
    5 Érdi Mihály         2.5 19.5  4.25  7.5 0000 -  0  
 22.  13 Máthé Levente Nándor    2.0 22.5  5.50  7.0 0000 -  0  
    1 Bartók Bence        2.0 21.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    15 Mészáros Bálint       2.0 17.0  3.00  6.0 0000 -  0  
 25.  21 Csik Attila Nimród     1.0 20.5  1.00  3.0 0000 -  0  
    2 Cseh Petra         1.0 20.0  2.00  7.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C csoport nov26 - Sakksuli 17/18 3. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  12 Bernáth Etele        6.0 31.0 26.00 24.0 0000 -  0  
 2.  5 Juhász Edmond        5.0 32.5 23.00 23.0 0000 -  0  
    22 Thierry Edvárd       5.0 30.0 19.00 21.0 0000 -  0  
    3 Horváth Márk        5.0 29.5 19.50 25.0 0000 -  0  
    15 Nagy Botond         5.0 24.0 14.00 18.0 0000 -  0  
 6.  19 Sándorfy Olivér       4.5 27.0 14.25 16.5 0000 -  0  
 7.  21 Szirmai Balázs       4.0 29.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    17 Németh Bence        4.0 27.0 13.50 15.0 0000 -  0  
    2 Bui Minh Quan        4.0 24.0 10.50 13.0 0000 -  0  
    11 Látrányi Dániel       4.0 20.5  9.00 16.0 0000 -  0  
 11.  7 Király Attila Richárd    3.5 26.0 11.75 18.5 0000 -  0  
    16 Nagy Levente        3.5 22.5  9.25 11.5 0000 -  0  
    23 Zeisler Máté        3.5 21.5  6.75 11.0 0000 -  0  
 14.  6 Juhász-Molnár Mirkó     3.0 25.5  8.50 14.0 0000 -  0  
    18 Pivoda Szabolcs       3.0 23.0  8.00  8.0 0000 -  0  
    10 Koronczai Csongor Viktor  3.0 22.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    20 Stemp Judit         3.0 20.5  5.00 12.0 0000 -  0  
 18.  4 Illés András        2.5 23.0  4.75  9.5 0000 -  0  
    14 Mészáros Benedek      2.5 21.5  5.75 10.0 0000 -  0  
 20.  13 Luu Thanh Dat        2.0 19.5  1.00  9.0 0000 -  0  
 21.  1 Antal Regina        0.5 21.5  0.25  1.5 0000 -  0  
    9 Kolarics Árpád Gyula    0.5 17.0  0.25  1.5 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli D CSOPORT nov26. - Sakksuli 17/18 3. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  3 Móricz Kármen        6.0 26.0 21.00 23.0 0000 -  0  
    10 El-Adly Saber        6.0 24.5 18.50 22.0 0000 -  0  
 3.  7 Látrányi Zsolt       5.0 26.5 15.50 21.0 0000 -  0  
    8 Vida Áron          5.0 26.0 14.00 19.0 0000 -  0  
 5.  1 Érdi Bálint         3.5 23.0  5.75 14.0 0000 -  0  
 6.  9 Horváth Péter        2.5 26.5  3.75 13.5 0000 -  0  
    2 Bottyán Zsófia       2.5 25.0  4.75  8.0 0000 -  0  
 8.  5 Pál László         2.0 22.0  2.50  7.0 0000 -  0  
 9.  4 Paksai Nikolett       1.5 23.5  3.75  9.5 0000 -  0  
 10.  6 Pivoda Réka         1.0 22.0  1.50  3.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

4. forduló

2017.12.17

Ranking after round 7 of Sakksuli dec.17. A CSOPORT - Sakksuli 17/18 4. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Berkes Zoltán        7.0 25.0 25.00 28.0 0000 -  0  
 2.  6 Molnár-Sáska Tamás     6.0 27.0 20.00 24.0 0000 -  0  
 3.  9 Csik Attila Nimród     5.0 25.0 12.00 20.0 0000 -  0  
 4.  1 Bedő Dominik Márk      4.0 25.0  7.00 16.0 0000 -  0  
    7 Paksai Csongor       4.0 25.0  7.00 15.0 0000 -  0  
 6.  3 Do Minh Khue        3.0 26.0  5.00 13.0 0000 -  0  
 7.  5 Elek Sára          2.0 24.0  3.00  9.0 0000 -  0  
    8 Zombori Ákos        2.0 22.0  2.00  8.0 0000 -  0  
 9.  4 Elek Janka         1.0 25.0  2.00  3.0 0000 -  0  
    10 Kemele-Vandlik Márk István 1.0 21.0  1.00  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli dec. 17. B CSOPORT - Sakksuli 17/18 4. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  9 Horváth András       6.0 30.0 24.00 27.0 0000 -  0  
    8 Hollósi Milán        6.0 28.5 23.50 24.0 0000 -  0  
 3.  10 Kellermann Botond      5.0 30.0 19.50 23.0 0000 -  0  
    17 Pintér Levente       5.0 25.0 14.50 18.0 0000 -  0  
 5.  5 Eberhardt Dávid Marcell   4.5 31.5 18.25 20.5 0000 -  0  
    1 Ádám Vivien         4.5 28.5 18.25 16.5 0000 -  0  
    21 Tihanyi Tibor Benedek    4.5 27.5 16.25 17.5 0000 -  0  
    12 Bartók Bence        4.5 21.0 11.75 17.5 0000 -  0  
 9.  6 Érdi Mihály         4.0 30.0 13.50 17.0 0000 -  0  
    14 Mészáros Jázmin       4.0 26.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    23 Veres-Pataky Marton     4.0 24.5 10.50 17.0 0000 -  0  
    15 Molnár Dalma Réka      4.0 23.0  8.50 14.0 0000 -  0  
    18 Schmied Erik Rajmund    4.0 22.0 10.50 15.0 0000 -  0  
 14.  4 Do Viet Hoang        3.0 31.0 10.00 15.0 0000 -  0  
    11 Keresztesi Áron Bendegúz  3.0 25.5  8.00 12.0 0000 -  0  
    25 Csik Antal Csongor     3.0 24.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    13 Láng Kristóf Márk      3.0 24.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    22 Várnai Gergely Dániel    3.0 23.5  7.50 11.0 0000 -  0  
    2 Berkes Tamás        3.0 22.5  6.50 12.0 0000 -  0  
    19 Takács Kornél Bálint    3.0 21.0  3.50 12.0 0000 -  0  
    16 Orbán András        3.0 17.0  5.00 10.0 0000 -  0  
 22.  24 Krikler András       2.0 21.0  3.00  8.0 0000 -  0  
    20 Séfer Fédra Kamilla     2.0 21.0  2.00  8.0 0000 -  0  
    3 Bodó Sámuel         2.0 19.0  1.50  4.0 0000 -  0  
 25.  7 Zombori Ilona        1.0 16.0  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli dec. 17. C CSOPORT - Sakksuli 17/18 4. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Thierry Edvárd       7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  13 Raisz Péter Filip      5.0 31.0 19.00 20.0 0000 -  0  
    9 Látrányi Dániel       5.0 29.0 17.00 23.0 0000 -  0  
    3 Deák-Sala Dániel      5.0 28.0 20.00 18.0 0000 -  0  
 5.  12 Németh Bence        4.0 31.0 15.00 20.0 0000 -  0  
    7 Koronczai Csongor Viktor  4.0 28.0 14.00 15.0 0000 -  0  
    17 Tóth Barnabás        4.0 27.0 15.00 18.0 0000 -  0  
    4 Illés András        4.0 26.5 10.50 16.0 0000 -  0  
    10 Mátyássy Lázár       4.0 20.5  7.50 16.0 0000 -  0  
    2 Bui Minh Quan        4.0 20.0  9.00 10.0 0000 -  0  
    15 Szirmai Balázs       4.0 19.5  8.50 13.0 0000 -  0  
 12.  5 Juhász Edmond        3.0 32.0 12.00 18.0 0000 -  0  
    6 Juhász-Molnár Mirkó     3.0 25.0  5.00 12.0 0000 -  0  
    11 Mészáros Benedek      3.0 21.0  4.00 11.0 0000 -  0  
    18 Vo Hoang Nam        3.0 20.5  4.50 10.0 0000 -  0  
 16.  19 Zeisler Máté        2.0 25.0  5.00 11.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 22.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 18.  14 Stemp Judit         1.5 20.5  1.75  4.0 0000 -  0  
    20 Zombori Attila       1.5 19.5  1.75  6.0 0000 -  0  
 20.  8 Luu Thanh Dat        1.0 17.0  2.00  1.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli dec.17. D csoport - Sakksuli 17/18 4. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Vida Áron          6.0 26.0 21.50 25.0 0000 -  0  
 2.  1 Deák-Sala Emília      5.0 25.0 17.00 19.0 0000 -  0  
 3.  3 Deák-Sala Zsolt       4.5 26.5 14.00 17.0 0000 -  0  
 4.  10 Látrányi Zsolt       4.0 25.5 10.75 16.5 0000 -  0  
 5.  5 Paksai Nikolett       3.5 24.0  8.00 14.5 0000 -  0  
 6.  8 Horváth Péter        3.0 25.0 11.00 15.0 0000 -  0  
    2 Érdi Bálint         3.0 24.5  6.50 12.0 0000 -  0  
    9 Joness Peter        3.0 23.0  6.00 11.0 0000 -  0  
 9.  4 Jánosi Erik Dominik     2.0 22.0  3.50  9.0 0000 -  0  
 10.  6 Takács Márton Tibor     1.0 23.0  2.50  1.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

5. forduló

2018.01.28.

Ranking after round 7 of Sakksuli A csoport január - Sakksuli 17/18 5. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  25 Rezner Bálint        7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  21 Molnár-Sáska Tamás     5.5 29.0 22.50 21.0 0000 -  0  
 3.  2 Bedő Dominik Márk      5.0 29.0 20.00 21.0 0000 -  0  
    19 Kovács Richárd       5.0 25.5 17.00 18.0 0000 -  0  
 5.  3 Benedek Botond       4.5 32.0 17.75 18.0 0000 -  0  
    7 Cseh Petra         4.5 31.5 17.50 20.0 0000 -  0  
    14 Horváth Kata        4.5 28.0 16.75 17.0 0000 -  0  
    18 Kovács Áron         4.5 27.0 14.25 18.0 0000 -  0  
 9.  17 Karg Dániel         4.0 28.0 12.25 20.0 0000 -  0  
    15 Horváth Márton       4.0 27.5 13.50 17.5 0000 -  0  
    26 Serényi Barnabás      4.0 23.5 11.00 16.0 0000 -  0  
    20 Lábár Kornél        4.0 23.0 12.00 15.0 0000 -  0  
    27 Vén Villő          4.0 21.5 11.00 13.0 0000 -  0  
 14.  6 Cseh Flóra         3.5 31.0 13.75 18.5 0000 -  0  
    11 Elek Sára          3.5 27.0 11.00 13.5 0000 -  0  
    16 Hu Zhengxuan        3.5 27.0 12.50 16.0 0000 -  0  
    9 Do Minh Khue        3.5 23.5  8.00  9.5 0000 -  0  
    30 Zombori Ilona        3.5 23.5  8.25 12.5 0000 -  0  
    32 Prém Domonkos        3.5 20.5  7.25 13.5 0000 -  0  
 20.  28 Vertán Vince        3.0 28.5  9.50 16.5 0000 -  0  
    5 Cui Tong Zhou (Harry)    3.0 25.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    29 Zombori Akos        3.0 24.5  8.00 16.5 0000 -  0  
    22 Paksai Csongor       3.0 19.5  6.50  9.0 0000 -  0  
    12 Fodor Bertalan       3.0 18.5  4.00  9.0 0000 -  0  
 25.  13 Hidas Máté         2.5 26.0  5.50 12.5 0000 -  0  
    8 Csintalan Gergely      2.5 22.0  5.50 13.0 0000 -  0  
 27.  10 Elek Janka         2.0 20.5  3.50  8.0 0000 -  0  
    31 Molnár Lilla        2.0 20.5  2.50  7.0 0000 -  0  
    1 Andersen-Soós Anna     2.0 19.0  1.50  6.0 0000 -  0  
 30.  4 Kemele-Vandlik Márk     1.5 22.0  2.50  6.5 0000 -  0  
 31.  23 PAN HONGYI         0.0 19.0  0.00  0.0 0000 -  0  
    24 Peter Benjamin Jones    0.0 13.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli B csoport jan28 - Sakksuli 17/18 5. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  12 Kellermann Botond      7.0 31.0 31.00 28.0 0000 -  0  
 2.  13 Keresztesi Áron Bendegúz  5.5 26.5 20.50 21.5 0000 -  0  
 3.  1 Ádám Vivien         5.0 31.0 19.00 22.0 0000 -  0  
    14 Kóczián Benedek       5.0 30.5 19.00 22.0 0000 -  0  
    32 Veres-Pataky Marton     5.0 28.5 16.50 20.0 0000 -  0  
    16 Lábár Kristóf        5.0 26.5 17.50 18.0 0000 -  0  
    30 Varga Boldizsár Attila   5.0 26.0 14.00 16.0 0000 -  0  
    9 Eberhardt Dávid Marcell   5.0 25.0 17.50 15.0 0000 -  0  
 9.  29 Vági Mihály Aurél      4.5 25.5 13.25 20.5 0000 -  0  
 10.  3 Bartók Bence        4.0 29.5 14.50 19.0 0000 -  0  
    21 Mészáros Jázmin       4.0 28.0 14.00 15.0 0000 -  0  
    24 Pintér Levente       4.0 28.0 11.00 18.0 0000 -  0  
    28 Tihanyi Tibor Benedek    4.0 25.0 11.50 16.5 0000 -  0  
    33 Vo Quoc Cuong        4.0 24.0 11.50 14.0 0000 -  0  
    23 Orbán András        4.0 22.5 10.00 14.0 0000 -  0  
    36 Csik Antal Csongor     4.0 18.5  9.50 12.0 0000 -  0  
 17.  27 Takács Levente Sándor    3.5 30.5 15.00 17.5 0000 -  0  
    5 Berkes Zoltán        3.5 26.5 11.25 17.5 0000 -  0  
    35 Prém Zsombor        3.5 25.0 10.00 13.0 0000 -  0  
 20.  22 Molnár Dalma Réka      3.0 27.5  7.50 16.0 0000 -  0  
    19 Bodó Sámuel         3.0 27.0  9.00 15.0 0000 -  0  
    18 Luu Thanh Dat        3.0 26.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    31 Várnai Gergely Dániel    3.0 25.0  7.50 12.0 0000 -  0  
    15 Kolarics Árpád Gyula    3.0 24.5  8.50 14.0 0000 -  0  
    25 Schmied Erik Rajmund    3.0 24.5  7.50 15.0 0000 -  0  
    34 Zombori Atilla       3.0 22.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    20 Mészáros Bálint       3.0 16.5  4.50  8.0 0000 -  0  
 28.  10 Ángyán Milán        2.5 21.0  7.00  7.5 0000 -  0  
 29.  4 Berkes Tamás        2.0 21.5  3.50  6.0 0000 -  0  
    7 Do Viet Hoang        2.0 21.5  4.00  9.0 0000 -  0  
    11 Csik Attila Nimród     2.0 21.0  3.00  8.0 0000 -  0  
    26 Séfer Fédra Kamilla     2.0 19.5  3.00  9.0 0000 -  0  
    8 Doroszla Lelle       2.0 15.5  3.00  6.0 0000 -  0  
 34.  2 Angel Dávid         1.5 20.0  3.75  8.5 0000 -  0  
    6 Dalos Ábel         1.5 18.5  1.75  3.5 0000 -  0  
 36.  17 Láng Kristóf Márk      0.0 17.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli C csoport jan28 - Sakksuli 17/18 5. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Horváth András       6.0 29.5 23.50 24.0 0000 -  0  
    3 Deák-Sala Dániel      6.0 28.5 24.25 24.5 0000 -  0  
 3.  13 Mátyássy Lázár       5.0 31.5 20.75 22.5 0000 -  0  
    16 Németh Bence        5.0 28.0 17.00 21.0 0000 -  0  
    23 Ónodi Miklós        5.0 27.5 18.00 20.0 0000 -  0  
 6.  10 Koronczai Csongor Viktor  4.0 27.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    6 Horváth Márk        4.0 27.0 12.50 17.0 0000 -  0  
    22 Vo Hoang Nam        4.0 26.0 14.00 16.0 0000 -  0  
    8 Juhász-Molnár Mirkó     4.0 22.0  9.50 15.0 0000 -  0  
 10.  20 Sándorfy Olivér       3.5 31.5 13.00 20.0 0000 -  0  
    12 Látrányi Dániel       3.5 27.5 11.00 17.0 0000 -  0  
    11 Kóczián Hanna        3.5 25.5  9.75 14.5 0000 -  0  
    2 Bui Minh Quan        3.5 23.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    7 Horváth Petra        3.5 23.0  9.25 12.5 0000 -  0  
    21 Tóth Barnabás        3.5 22.5  8.75 12.0 0000 -  0  
 16.  15 Ni Guidong         3.0 26.5  8.00 13.0 0000 -  0  
    9 Jánosi Erik Dominik     3.0 18.0  6.00  9.0 0000 -  0  
 18.  14 Mészáros Benedek      2.5 21.0  4.50  9.0 0000 -  0  
    18 Stemp Judit         2.5 19.0  5.00 10.0 0000 -  0  
    19 Szirmai Balázs       2.5 19.0  5.00  9.0 0000 -  0  
    5 Horváth Dóra        2.5 17.5  4.25  8.0 0000 -  0  
 22.  17 Salamon László Viktor    2.0 21.5  5.00  9.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.0 18.0  3.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 5 of Sakksuli D csoport Január - Sakksuli 17/18 5. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 ThierryEdvárd Miklós    5.0 10.0 10.00 15.0 0000 -  0  
 2.  3 Vida Áron          3.5 11.5  5.25 10.5 0000 -  0  
 3.  6 Deák Sala Zsolt       3.0 12.0  3.50 11.0 0000 -  0  
 4.  4 Bernáth Etele        2.5 12.5  2.75  7.5 0000 -  0  
 5.  5 Várnai László        1.0 14.0  0.00  1.0 0000 -  0  
 6.  1 Paksai Nikolett       0.0 15.0  0.00  0.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

6. forduló

2018.02.25.

Ranking after round 7 of A csoport - Sakksuli feb.25. - Sakksuli 17/18 6. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  17 Pénzes Balázs        7.0 27.0 27.00 28.0 0000 -  0  
 2.  15 Molnár-Sáska Tamás     5.5 28.0 19.50 22.5 0000 -  0  
 3.  9 Gönye László Bálint     5.0 29.0 16.50 22.0 0000 -  0  
    10 Hangay Olivér        5.0 27.0 15.00 21.0 0000 -  0  
 5.  2 Balázs Nándor        4.0 30.0 12.50 18.0 0000 -  0  
    12 Kovács Máté         4.0 27.5 12.25 15.5 0000 -  0  
    16 Paksai Csongor       4.0 19.5  9.00 14.0 0000 -  0  
 8.  18 Sallai Lilla        3.5 28.5  9.75 16.0 0000 -  0  
    5 Vertán Vince        3.5 27.0 12.25 14.0 0000 -  0  
    13 Komáromy Albert       3.5 25.0  9.50 17.0 0000 -  0  
    14 Becsei Ádám         3.5 23.5 11.25 13.5 0000 -  0  
    20 Hangay Lilla        3.5 19.5  6.75 10.0 0000 -  0  
    4 Csintalan Gergely      3.5 18.5  6.25 11.5 0000 -  0  
 14.  3 Bedő Dominik Márk      3.0 27.5 10.25 14.0 0000 -  0  
    7 Fodor Bertalan       3.0 25.5  9.50 13.0 0000 -  0  
 16.  11 Kellermann Barnabás     2.5 23.0  6.00 10.0 0000 -  0  
 17.  1 Andersen-Soós Anna     2.0 20.5  1.50  4.0 0000 -  0  
    6 Do Minh Khue        2.0 20.0  1.50  7.0 0000 -  0  
 19.  19 Kemele-Vandlik Márk István 1.5 19.5  3.25  8.0 0000 -  0  
 20.  8 Forgács Salamon       0.5 24.0  0.50  1.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport - Sakksuli feb.25. - Sakksuli 17/18 6. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  1 Ádám Vivien         7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  22 Pintér Levente       5.5 31.0 21.50 23.0 0000 -  0  
 3.  23 Rezner Bálint        5.0 31.5 19.50 21.5 0000 -  0  
    18 Máthé Levente Nándor    5.0 29.0 18.00 19.0 0000 -  0  
    3 Balázs Szabina       5.0 26.5 14.50 20.0 0000 -  0  
 6.  9 Csik Antal Csongor     4.5 28.0 16.50 17.5 0000 -  0  
    26 Várnai Gergely Dániel    4.5 25.0 14.75 17.5 0000 -  0  
 8.  10 Hollósi Milán        4.0 28.0 11.00 18.0 0000 -  0  
    5 Berkes Tamás        4.0 27.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    13 Kolarics Árpád Gyula    4.0 22.5 10.00 16.0 0000 -  0  
    21 Molnár Dalma Réka      4.0 22.5 11.00 14.0 0000 -  0  
    28 Veres-Pataky Marton     4.0 21.5 10.00 14.0 0000 -  0  
 13.  2 Antal Regina        3.5 27.5 10.75 18.0 0000 -  0  
    20 Mészáros Jázmin       3.5 24.5 10.75 15.0 0000 -  0  
    14 Kovács Áron         3.5 22.0  7.25 10.5 0000 -  0  
    4 Benedek Botond       3.5 18.0  6.00  8.5 0000 -  0  
 17.  6 Berkes Zoltán        3.0 30.5 10.50 18.0 0000 -  0  
    12 Kiss-Török Baján Zsolt   3.0 24.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    29 Láng Kristóf Márk      3.0 23.5  8.50 17.0 0000 -  0  
    8 Do Viet Hoang        3.0 21.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    7 Bodó Sámuel         3.0 19.5  7.00 10.0 0000 -  0  
    19 Mészáros Bálint       3.0 19.0  5.50  9.0 0000 -  0  
 23.  24 Schmied Erik Rajmund    2.0 24.0  4.50 11.0 0000 -  0  
    16 Csik Attila Nimród     2.0 23.0  6.00  8.0 0000 -  0  
    15 Kovács Richárd       2.0 22.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    17 Serényi Barnabás      2.0 18.0  2.00  4.0 0000 -  0  
 27.  27 Vén Villő          1.5 22.0  4.00  7.5 0000 -  0  
 28.  11 -              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    25 -              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport - Sakksuli feb.25. - Sakksuli 17/18 6. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Mátyássy Lázár       6.0 31.0 25.00 23.0 0000 -  0  
    18 Sándorfy Olivér       6.0 30.5 25.50 26.0 0000 -  0  
 3.  13 Nagy Botond         5.0 30.5 18.50 23.0 0000 -  0  
    1 Balázs Sztella       5.0 29.0 18.00 21.0 0000 -  0  
    10 Látrányi Dániel       5.0 26.5 15.50 21.0 0000 -  0  
 6.  22 Takács Márton Tibor     4.0 29.0 14.00 16.0 0000 -  0  
    6 Illés András        4.0 25.5 10.50 16.0 0000 -  0  
    14 Nagy Levente        4.0 25.5 13.50 16.0 0000 -  0  
    8 Kellermann Botond      4.0 23.5 12.00 13.0 0000 -  0  
    3 Bui Minh Quan        4.0 22.5 11.00 13.5 0000 -  0  
 11.  15 Németh Bence        3.5 24.5  9.50 14.5 0000 -  0  
    4 Deák-Sala Dániel      3.5 24.0  8.25 13.0 0000 -  0  
    17 Raisz Péter Filip      3.5 24.0  9.50 14.5 0000 -  0  
    26 Ni Gui Dong         3.5 21.0  6.50  9.5 0000 -  0  
 15.  2 Bartók Bence        3.0 26.0  8.00 12.0 0000 -  0  
    16 Paksai Nikolett       3.0 26.0  9.00 15.0 0000 -  0  
    21 Horváth Márk        3.0 24.0  8.50 15.0 0000 -  0  
    9 Keresztesi Áron Bendegúz  3.0 22.5  8.50 10.5 0000 -  0  
    27 Vu Yen Vy          3.0 21.0  5.50 11.0 0000 -  0  
    23 Vági Mihály Aurél      3.0 19.5  5.50  8.0 0000 -  0  
 21.  24 Varga Boldizsár Attila   2.5 21.5  3.50  6.0 0000 -  0  
    7 Juhász-Molnár Mirkó     2.5 20.5  6.25 11.5 0000 -  0  
 23.  19 Mészáros Benedek      2.0 25.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    5 Fézler Martin        2.0 16.5  2.50  7.0 0000 -  0  
 25.  12 -              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    25 -              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    28 -              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    20 Szemők Mátyás        1.0 18.0  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport - Sakksuli feb.25. - Sakksuli 17/18 6. verseny
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Vida Áron          6.5 20.5 17.50 27.5 0000 -  0  
 2.  3 Látrányi Zsolt       6.0 21.0 15.50 25.0 0000 -  0  
 3.  7 Deák Sala Zsolt       5.0 22.0  9.50 18.0 0000 -  0  
 4.  1 Horváth András       4.5 22.5  8.00 21.5 0000 -  0  
 5.  2 Horváth Péter        3.0 24.0  2.00  9.0 0000 -  0  
 6.  4 Vági János         2.0 25.0  0.00  7.0 0000 -  0  
 7.  6 Hangay Tibor - visszalépet 0.0 27.0  0.00  0.0 0000 -  0  
    8 -              0.0 27.0  0.00  0.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

7. forduló

2018.05.06.

Ranking after round 7 of Sakksuli május6 -- A CSOPORT
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  22 Molnár-Sáska Tamás     7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  12 Hangay Olivér        5.0 31.0 19.00 22.0 0000 -  0  
    21 Mátyássy Jakab       5.0 30.0 18.00 24.0 0000 -  0  
    14 Gönye László        5.0 29.5 19.00 19.0 0000 -  0  
    4 Berkes Zoltán        5.0 28.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 6.  5 Cui Tong Zhou (Harry)    4.5 23.0 14.00 16.0 0000 -  0  
 7.  9 Farkas Sára         4.0 28.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    11 Hangay Lilla        4.0 28.0 14.00 18.0 0000 -  0  
    3 Bedő Dominik Márk      4.0 24.5 10.50 16.0 0000 -  0  
    15 Huba Benedek        4.0 24.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    25 Puskás Gergely       4.0 23.5 10.50 13.0 0000 -  0  
 12.  28 Elek Sára          3.5 29.0 14.00 15.5 0000 -  0  
    26 Zombori Akos        3.5 23.0  7.75 12.0 0000 -  0  
    13 Horváth Márton       3.5 21.0  6.75 14.5 0000 -  0  
 15.  1 Balázs Nándor        3.0 25.0  8.50 13.0 0000 -  0  
    17 Kemele-Vandlik Márk István 3.0 22.5  8.50 10.5 0000 -  0  
    23 Paksai Csongor       3.0 22.5  6.00 13.0 0000 -  0  
 18.  27 Zombori Ilona        2.5 26.0  6.25 12.5 0000 -  0  
    8 Ebner Dávid         2.5 22.5  4.00  8.5 0000 -  0  
    19 Kolláth Bertalan      2.5 21.5  7.00 11.0 0000 -  0  
    18 Kolarics Tímea       2.5 18.5  3.50  7.5 0000 -  0  
 22.  7 Do Minh Khue        2.0 19.5  3.75  6.0 0000 -  0  
    20 Elek Janka         2.0 17.0  4.50  9.0 0000 -  0  
 24.  24 Peter Jones         1.0 21.5  2.00  5.0 0000 -  0  
    6 Csontos Nimród Balázs    1.0 17.5  2.00  6.0 0000 -  0  
 26.  2 x              0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    16 x              0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    10 x              0.0 16.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli május 6 -- B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  20 Varga Boldizsár       7.0 26.5 26.50 28.0 0000 -  0  
 2.  17 Pénzes Balázs        5.0 26.5 15.50 19.0 0000 -  0  
    19 Thuróczy Ádám        5.0 21.5 14.50 20.0 0000 -  0  
 4.  16 Molnár Dalma Réka      4.5 19.5 12.25 13.5 0000 -  0  
 5.  18 Schmied Erik Rajmund    4.0 31.5 15.00 22.0 0000 -  0  
    4 Berkes Tamás        4.0 30.5 14.50 17.0 0000 -  0  
    22 Veres-Pataky Marton     4.0 30.0 14.00 21.0 0000 -  0  
    5 Bodó Sámuel         4.0 28.0 13.00 15.0 0000 -  0  
    15 Mészáros Jázmin       4.0 27.5 15.00 17.0 0000 -  0  
    13 Luu Thanh Dat        4.0 24.5  9.50 15.0 0000 -  0  
    11 Zombori Attila       4.0 23.5 12.00 14.0 0000 -  0  
 12.  2 Balázs Szabina       3.5 28.0 13.50 16.0 0000 -  0  
 13.  14 Mészáros Bálint       3.0 21.5  7.00 11.0 0000 -  0  
    3 Benedek Botond       3.0 21.0  7.50 12.0 0000 -  0  
    10 Kiss-Török Baján Zsolt   3.0 21.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    6 Do Viet Hoang        3.0 20.5  4.50  7.0 0000 -  0  
 17.  12 Láng Kristóf Márk      2.5 27.0  8.00 14.0 0000 -  0  
    7 Dobra Kata         2.5 25.0  7.50  9.5 0000 -  0  
    1 Antal Regina        2.5 20.5  5.75 11.5 0000 -  0  
 20.  9 Horváth Kata        2.0 22.5  1.00  3.0 0000 -  0  
 21.  21 Várnai Gergely Dániel    1.5 21.5  4.00  9.5 0000 -  0  
 22.  23 x              1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    8 Doroszlai Lelle       1.0 20.0  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli május 6 -- C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  19 Paksai Nikolett       6.0 31.5 25.50 26.0 0000 -  0  
    25 Tóth Barnabás        6.0 30.5 25.75 25.0 0000 -  0  
 3.  21 Puskás Mihály        5.0 31.5 19.50 21.0 0000 -  0  
    22 Kellermann Botond      5.0 29.0 18.00 21.5 0000 -  0  
    10 Jánosi Erik Dominik     5.0 27.5 17.50 19.0 0000 -  0  
 6.  18 Németh Bence        4.5 29.5 15.50 20.5 0000 -  0  
 7.  1 Ádám Vivien         4.0 27.0 12.25 16.5 0000 -  0  
    27 Vági Mihály Aurél      4.0 26.0 12.00 17.0 0000 -  0  
    13 Salát Fülöp         4.0 25.5 12.50 15.0 0000 -  0  
    9 Illés András        4.0 25.0 11.00 15.0 0000 -  0  
    24 Szirmai Balázs       4.0 24.0 10.00 14.0 0000 -  0  
    6 Matus Máté         4.0 22.0 10.50 15.0 0000 -  0  
 13.  5 Fekete Márton        3.0 26.0  5.00 12.0 0000 -  0  
    11 Juhász-Molnár Mirkó     3.0 24.5  8.00 11.5 0000 -  0  
    3 Keresztesi Áron       3.0 21.0  7.50 11.0 0000 -  0  
    8 Horváth Gergely       3.0 21.0  7.00 10.0 0000 -  0  
    2 Bartók Bence        3.0 19.5  4.00 12.0 0000 -  0  
 18.  4 Bui Minh Quan        2.5 23.0  5.00 10.0 0000 -  0  
    7 Horváth Dóra        2.5 21.5  4.25  8.0 0000 -  0  
    15 Kolarics Árpád Gyula    2.5 18.0  5.75  9.0 0000 -  0  
 21.  20 Pintér Levente       2.0 26.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    23 Stemp Judit         2.0 19.0  3.50  6.0 0000 -  0  
 23.  29 Vo Quoc Cuong        1.0 22.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    17 Mészáros Benedek      1.0 20.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    16 Látrányi Dániel       1.0 19.5  1.00  2.0 0000 -  0  
 26.  12 x              0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    14 Kóczián Hanna        0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    26 Tóth Karina Blanka     0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    28 Vo Hoang Nam        0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli május 6 -- D CSOPORT
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  6 Thierry Edvárd Miklós    4.5 24.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 2.  1 Balázs Sztella       4.0 24.0 11.50 17.5 0000 -  0  
    7 Salát Gergely        4.0 24.5 11.00 18.0 0000 -  0  
 4.  4 Látrányi Zsolt       3.5 25.0 13.50 19.5 0000 -  0  
 5.  5 Mátyássy Lázár       2.5 25.0  5.75  4.5 0000 -  0  
 6.  2 Horváth András       1.5 25.5  3.50  5.5 0000 -  0  
 7.  3 Horváth Péter        1.0 25.0  4.00  2.0 0000 -  0  


SWISS FÁJLOK

8. forduló

2018.05.27.

Ranking after round 7 of Sakksuli "A" gyereknap
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  4 Biro David Benedek     7.0 29.5 29.50 28.0 0000 -  0  
 2.  3 Berkes Zoltán        6.0 34.5 27.50 24.0 0000 -  0  
 3.  17 Hangay Olivér        5.0 32.0 19.00 20.0 0000 -  0  
    16 Hangay Lilla        5.0 30.5 17.50 21.0 0000 -  0  
    15 Gönye László Bálint     5.0 23.5 12.50 20.0 0000 -  0  
 6.  24 Nagy Róbert         4.5 29.0 14.50 20.0 0000 -  0  
 7.  26 Tenke Gergely Kristóf    4.0 31.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    23 Mátyássy Jakab       4.0 28.0 14.50 19.0 0000 -  0  
    5 Bod Márton         4.0 27.5 13.50 17.0 0000 -  0  
    29 Hu Zheng Xuan        4.0 26.0 12.00 15.0 0000 -  0  
    19 Kemele-Vandlik Márk István 4.0 24.5 10.00 17.0 0000 -  0  
    12 Elek Sára          4.0 22.0 11.00 11.0 0000 -  0  
    22 Matus Kornél        4.0 20.0  9.00 10.0 0000 -  0  
    9 Csintalan Gergely      4.0 19.0  8.00 10.0 0000 -  0  
 15.  13 Farkas Sára         3.5 26.5  8.75 16.5 0000 -  0  
    7 Cui Tong Zhou (Harry)    3.5 23.5  9.75 16.5 0000 -  0  
 17.  2 Bedő Dominik Márk      3.0 24.5  9.50 11.0 0000 -  0  
    6 Bognár-Incze Balázs     3.0 24.0  7.00 12.0 0000 -  0  
    8 Cseh Flóra         3.0 23.0  9.25 14.0 0000 -  0  
    14 Fekete Bence        3.0 22.5  7.75 13.5 0000 -  0  
    21 Löcher Zsolt        3.0 22.0  7.50 11.0 0000 -  0  
    20 Kóczián Domonkos      3.0 21.0  8.00 10.0 0000 -  0  
 23.  28 Gráczol Tamás        2.5 26.5  7.50 14.5 0000 -  0  
    27 Aszteri Nikolasz      2.5 17.0  3.50  7.0 0000 -  0  
    10 Do Minh Khue        2.5 16.0  3.00  7.0 0000 -  0  
 26.  18 Kellermann Barnabás     2.0 24.5  3.50  8.0 0000 -  0  
    25 Paksai Csongor       2.0 20.5  3.50 11.0 0000 -  0  
    11 Elek Janka         2.0 18.0  2.50  8.0 0000 -  0  
 29.  1 Baranyai Csanád       1.0 20.0  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli "B" gyereknap
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Eberhardt Dávid Marcell   6.5 29.0 26.50 27.0 0000 -  0  
 2.  24 Ferber Domonkos       5.0 29.5 19.75 21.5 0000 -  0  
    21 Tihanyi Tibor Benedek    5.0 28.5 20.00 20.0 0000 -  0  
    20 Thuróczy Ádám        5.0 25.5 14.00 18.0 0000 -  0  
    14 Mészáros Benedek      5.0 23.0 15.50 19.5 0000 -  0  
    1 Antal Regina        5.0 23.0 14.75 19.0 0000 -  0  
 7.  17 Molnár-Sáska Tamás     4.0 29.0 12.50 22.0 0000 -  0  
    19 Schmied Erik Rajmund    4.0 29.0 12.50 15.0 0000 -  0  
    18 Nagy Levente László     4.0 27.5 13.50 20.0 0000 -  0  
    23 Veres-Pataky Marton     4.0 26.0 11.00 17.0 0000 -  0  
    12 Máthé Levente Nándor    4.0 25.0 12.00 11.0 0000 -  0  
 12.  15 Mészáros Jázmin       3.5 26.5 12.00 16.0 0000 -  0  
 13.  8 Érdi Mihály         3.0 26.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    16 Molnár Dalma Réka      3.0 23.0  9.50 11.0 0000 -  0  
    4 Bodó Sámuel         3.0 23.0  6.50 12.0 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        3.0 21.5  7.00 10.0 0000 -  0  
    11 Láng Kristóf Márk      3.0 21.0  6.00  8.0 0000 -  0  
    6 Do Viet Hoang        3.0 16.0  5.00  6.0 0000 -  0  
 19.  22 Várnai Gergely Dániel    2.5 27.5  8.25 14.5 0000 -  0  
    10 Kajor Vince         2.5 22.0  3.75 11.5 0000 -  0  
 21.  9 Fiser André         2.0 24.0  5.50  8.0 0000 -  0  
    2 Benedek Botond       2.0 19.5  3.50  6.0 0000 -  0  
 23.  13 Mészáros Bálint       1.5 24.5  3.25  8.0 0000 -  0  
 24.  5 Cseh Petra         0.5 18.5  0.75  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli "C" gyereknap
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  16 Sándorfy Olivér       6.0 27.5 23.50 23.0 0000 -  0  
 2.  2 Deák-Sala Dániel      5.0 27.0 16.50 25.0 0000 -  0  
    21 Varga Boldizsár       5.0 26.0 16.50 18.0 0000 -  0  
    5 Horváth András       5.0 21.5 13.50 15.0 0000 -  0  
    13 Matus Máté         5.0 20.5 13.50 16.0 0000 -  0  
 6.  15 Németh Bence        4.5 29.0 15.75 21.5 0000 -  0  
    8 Keresztesi Áron Bendegúz  4.5 26.0 14.75 20.5 0000 -  0  
 8.  7 Kellermann Botond      4.0 30.0 15.50 21.0 0000 -  0  
    9 Kóczián Hanna        4.0 29.0 14.50 17.0 0000 -  0  
    3 Fézler Martin        4.0 23.5 12.50 16.0 0000 -  0  
 11.  1 Bui Minh Quan        3.0 27.0 11.00 14.0 0000 -  0  
    10 Kolarics Árpád Gyula    3.0 27.0  9.50 16.0 0000 -  0  
    6 Illés András        3.0 24.0  6.00 13.0 0000 -  0  
    11 Látrányi Dániel       3.0 22.0  5.50 11.0 0000 -  0  
    4 Fiser Alex         3.0 19.5  4.50 12.0 0000 -  0  
 16.  12 Luu Thanh Dat        2.0 26.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    18 Szemők Mátyás        2.0 22.0  8.00  7.0 0000 -  0  
 18.  17 Stemp Judit         1.0 22.5  2.00  3.0 0000 -  0  
    23 Vo Quoc Cuong        1.0 22.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    22 Vo Hoang Nam        1.0 21.0  2.00  5.0 0000 -  0  
    20 Vági Mihály Aurél      1.0 19.5  1.50  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of Sakksuli "D" gyereknap
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  3 Fekete László        6.5 22.5 20.50 25.5 0000 -  0  
 2.  9 Deák-Sala Zsolt       5.0 24.5 14.00 19.0 0000 -  0  
 3.  7 Mátyássy Lázár       4.5 27.0 16.75 20.5 0000 -  0  
 4.  1 Deák-Sala Emília      4.0 25.0 10.00 16.0 0000 -  0  
    10 Droszlai Erik        4.0 24.0 11.00 20.0 0000 -  0  
 6.  2 Érdi Bálint         3.0 26.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    6 Látrányi Zsolt       3.0 22.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    8 Paksai Nikolett       3.0 19.5  7.00  7.0 0000 -  0  
 9.  11 Ferber Ferenc        2.0 26.5  5.50  8.0 0000 -  0  

SWISS FÁJLOK

Résztvevők

Név Db Napok
Antal Regina92017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Bedő Dominik Márk92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Berkes Tamás92017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(A), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Berkes Zoltán92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Bodó Sámuel92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Bui Minh Quan92017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Do Minh Khue92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Do Viet Hoang92017.09.24(C), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Horváth András92017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(C), 2018.02.25(D), 2018.03.25(D), 2018.05.06(D), 2018.05.27(C)
Keresztesi Áron Bendegúz92017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Láng Kristóf Márk92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Látrányi Dániel92017.09.24(D), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Molnár Dalma Réka92017.09.24(B), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Molnár-Sáska Tamás92017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(B)
Mátyássy Lázár92017.09.24(A), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(D), 2018.05.06(D), 2018.05.27(D)
Mészáros Benedek92017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(B)
Mészáros Jázmin92017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Németh Bence92017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Várnai Gergely Dániel92017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Kellermann Botond82017.09.24(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Kemele-Vandlik Márk István82017.09.24(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Kolarics Árpád Gyula82017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Luu Thanh Dat82017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(C)
Látrányi Zsolt82017.09.24(D), 2017.10.22(D), 2017.11.26(D), 2017.12.17(D), 2018.02.25(D), 2018.03.25(D), 2018.05.06(D), 2018.05.27(D)
Mészáros Bálint82017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Paksai Csongor82017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Paksai Nikolett82017.10.22(D), 2017.11.26(D), 2017.12.17(D), 2018.01.28(D), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(D)
Veres-Pataky Márton82017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B)
Bartók Bence72017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C)
Csik Antal Csongor72017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B)
Csik Attila Nimród72017.09.24(A), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(A), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B)
Illés András72017.09.24(B), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Schmied Erik Rajmund72017.11.26(A), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Stemp Judit72017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Sándorfy Olivér72017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.27(C)
Thierry Edvárd Miklós72017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(D), 2018.03.25(D), 2018.05.06(D)
Ádám Vivien72017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C)
Cseh Flóra62017.09.24(B), 2017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2018.01.28(A), 2018.03.25(A), 2018.05.27(A)
Cseh Petra62017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2018.01.28(A), 2018.03.25(B), 2018.05.27(B)
Deák-Sala Dániel62017.09.24(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.27(C)
Eberhardt Dávid Marcell62017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.03.25(B), 2018.05.27(B)
Elek Janka62017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Juhász-Molnár Mirkó62017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C), 2018.05.06(C)
Pintér Levente62017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(B), 2018.05.06(C)
Szirmai Balázs62017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.05.06(C)
Varga Boldizsár Attila62017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2018.01.28(B), 2018.02.25(C), 2018.05.06(B)
Vida Áron62017.09.24(C), 2017.10.22(D), 2017.11.26(D), 2017.12.17(D), 2018.01.28(D), 2018.02.25(D)
Vo Hoang Nam62017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Benedek Botond52018.01.28(A), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Deák-Sala Zsolt52017.12.17(D), 2018.01.28(D), 2018.02.25(D), 2018.03.25(D), 2018.05.27(D)
Elek Sára52017.11.26(A), 2017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Hollósi Milán52017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.02.25(B)
Máthé Levente Nándor52017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.27(B)
Tihanyi Tibor Benedek52017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B), 2018.05.27(B)
Tóth Barnabás52017.10.22(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C)
Vo Quoc Cuong52017.09.24(C), 2017.10.22(B), 2018.01.28(B), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Vági Mihály Aurél52018.01.28(B), 2018.02.25(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Érdi Bálint52017.09.24(D), 2017.10.22(D), 2017.11.26(D), 2017.12.17(D), 2018.05.27(D)
Érdi Mihály52017.09.24(A), 2017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.05.27(B)
Csintalan Gergely42018.01.28(A), 2018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.27(A)
Cui Tong Zhou (Harry)42018.01.28(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Hangay Lilla42018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Hangay Olivér42018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Horváth Márk42017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2018.01.28(C), 2018.02.25(C)
Horváth Péter42017.11.26(D), 2017.12.17(D), 2018.02.25(D), 2018.05.06(D)
Juhász Edmond42017.09.24(B), 2017.10.22(B), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C)
Jánosi Erik Dominik42017.10.22(D), 2017.12.17(D), 2018.01.28(C), 2018.05.06(C)
Koronczai Csongor Viktor42017.10.22(B), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C), 2018.01.28(C)
Kóczián Hanna42018.01.28(C), 2018.03.25(C), 2018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Nagy Botond42017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2018.02.25(C)
Nagy Levente42017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2018.02.25(C)
Orbán András42017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2017.12.17(B), 2018.01.28(B)
Raisz Péter Filip42017.09.24(C), 2017.12.17(C), 2018.02.25(C), 2018.03.25(D)
Zeisler Máté42017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2017.11.26(C), 2017.12.17(C)
Balázs Nándor32018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.06(A)
Balázs Szabina32018.02.25(B), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B)
Balázs Sztella32018.02.25(C), 2018.03.25(D), 2018.05.06(D)
Gönye László Bálint32018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.27(A)
Horváth Petra32017.09.24(C), 2017.10.22(C), 2018.01.28(C)
Kellermann Barnabás32018.02.25(A), 2018.03.25(A), 2018.05.27(A)
Kiss-Török Baján Zsolt32017.11.26(B), 2018.02.25(B), 2018.05.06(B)
Lábár Kornél32017.10.22(A), 2017.11.26(A), 2018.01.28(A)
Lábár Kristóf32017.10.22(B), 2017.11.26(B), 2018.01.28(B)
Pénzes Balázs32018.02.25(A), 2018.03.25(B), 2018.05.06(B)
Takács Levente Sándor32017.10.22(A), 2017.11.26(B), 2018.01.28(B)
Takács Márton Tibor32017.10.22(C), 2017.12.17(D), 2018.02.25(C)
Zombori Attila32017.12.17(C), 2018.01.28(B), 2018.05.06(B)
Zombori Ilona32017.12.17(B), 2018.01.28(A), 2018.05.06(A)
Zombori Ákos32017.12.17(A), 2018.01.28(A), 2018.05.06(A)
Andersen-Soós Anna22018.01.28(A), 2018.02.25(A)
Bernáth Etele22017.11.26(C), 2018.01.28(D)
Csontos Nimród Balázs22018.03.25(A), 2018.05.06(A)
Deák-Sala Emília22017.12.17(D), 2018.05.27(D)
Doroszlai Lelle22018.01.28(B), 2018.05.06(B)
Farkas Sára22018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Fekete Márton22017.09.24(C), 2018.05.06(C)
Fodor Bertalan22018.01.28(A), 2018.02.25(A)
Forgács Salamon22018.02.25(A), 2018.03.25(A)
Fézler Martin22018.02.25(C), 2018.05.27(C)
Galgóczi Ágoston22017.09.24(C), 2017.10.22(C)
Horváth Dóra22018.01.28(C), 2018.05.06(C)
Horváth Kata22018.01.28(A), 2018.05.06(B)
Horváth Márton22018.01.28(A), 2018.05.06(A)
Hu Zhengxuan22018.01.28(A), 2018.03.25(A)
Kovács Richárd22018.01.28(A), 2018.02.25(B)
Kovács Áron22018.01.28(A), 2018.02.25(B)
Krikler András22017.11.26(A), 2017.12.17(B)
Kóczián Benedek22018.01.28(B), 2018.03.25(B)
Matus Máté22018.05.06(C), 2018.05.27(C)
Miheller Barnabas22017.10.22(B), 2017.11.26(B)
Mátyássy Jakab22018.05.06(A), 2018.05.27(A)
Ni Gui Dong22018.01.28(C), 2018.02.25(C)
Pivoda Réka22017.09.24(D), 2017.11.26(D)
Pivoda Szabolcs22017.09.24(C), 2017.11.26(C)
Pál László22017.10.22(D), 2017.11.26(D)
Pál Máté22017.10.22(C), 2017.11.26(B)
Rezner Bálint22018.01.28(A), 2018.02.25(B)
Serényi Barnabás22018.01.28(A), 2018.02.25(B)
Szemők Mátyás22018.02.25(C), 2018.05.27(C)
Séfer Fédra Kamilla22017.12.17(B), 2018.01.28(B)
Thuróczy Ádám22018.05.06(B), 2018.05.27(B)
Varga Hanna22017.10.22(A), 2017.11.26(A)
Vertán Vince22018.01.28(A), 2018.02.25(A)
Vén Villő22018.01.28(A), 2018.02.25(B)
Angel Dávid12018.01.28(B)
Apjok Balázs12017.10.22(C)
Aszteri Nikolasz12018.05.27(A)
Baranyai Csanád12018.05.27(A)
Becsei Ádám12018.02.25(A)
Benkő Barna12017.10.22(A)
Biro David Benedek12018.05.27(A)
Bod Márton12018.05.27(A)
Bognár-Incze Balázs12018.05.27(A)
Boros Martin Márk12018.03.25(C)
Bottyán Marcell12017.11.26(B)
Bottyán Zsófia12017.11.26(D)
Bánfai Olivér12017.10.22(A)
Csernyák Márk12018.03.25(C)
Dalos Ábel12018.01.28(B)
Dobra Kata12018.05.06(B)
Droszlai Erik12018.05.27(D)
Ebner Dávid12018.05.06(A)
El-Adly Saber12017.11.26(D)
Fekete Bence12018.05.27(A)
Fekete László12018.05.27(D)
Ferber Domonkos12018.05.27(B)
Ferber Ferenc12018.05.27(D)
Fiser Alex12018.05.27(C)
Fiser André12018.05.27(B)
Füle Gergő12017.09.24(A)
Füle Péter12017.09.24(B)
Füle Simon12017.09.24(D)
Füri Tamás12017.11.26(A)
Gráczol Tamás12018.05.27(A)
Gönye László12018.05.06(A)
Hidas Máté12018.01.28(A)
Horváth Gergely12018.05.06(C)
Hu Zheng Xuan12018.05.27(A)
Huba Benedek12018.05.06(A)
Joness Peter12017.12.17(D)
Jung Ádám12017.10.22(A)
Kajor Vince12018.05.27(B)
Karg Dániel12018.01.28(A)
Király Attila Richárd12017.11.26(C)
Kocsis Péter12018.03.25(D)
Kolarics Tímea12018.05.06(A)
Kolláth Bertalan12018.05.06(A)
Komáromy Albert12018.02.25(A)
Kovács Máté12018.02.25(A)
Kóczián Domonkos12018.05.27(A)
Löcher Zsolt12018.05.27(A)
Matus Kornél12018.05.27(A)
Miklós Péter12017.09.24(C)
Molnár Lilla12018.01.28(A)
Móricz Kármen12017.11.26(D)
Nagy Levente László12018.05.27(B)
Nagy Róbert12018.05.27(A)
Nguyen Tuan Khang12017.09.24(C)
Nyikon Alex12017.10.22(C)
PAN HONGYI12018.01.28(A)
Peter Benjamin Jones12018.01.28(A)
Peter Jones12018.05.06(A)
Pikéthy Gergely12017.09.24(A)
Prém Domonkos12018.01.28(A)
Prém Zsombor12018.01.28(B)
Puskás Gergely12018.05.06(A)
Puskás Mihály12018.05.06(C)
Pusztai Bendegúz12017.11.26(A)
Rózsahegyi Nándor András12017.11.26(A)
Salamon László Viktor12018.01.28(C)
Sallai Lilla12018.02.25(A)
Sallai Milla12018.03.25(A)
Salát Fülöp12018.05.06(C)
Salát Gergely12018.05.06(D)
Schrenk Jázmin12017.10.22(B)
Schrenk Zoltán12017.10.22(D)
Soós Dávid12017.11.26(A)
Sólyom-Nagy Dávid12017.10.22(C)
Sólyom-Nagy Péter12017.10.22(D)
Takács Kornél Bálint12017.12.17(B)
Tenke Gergely Kristóf12018.05.27(A)
Tschepen Zselyke12017.10.22(B)
Tóth Karina Blanka12018.05.06(C)
Varga Boldizsár12018.05.27(C)
Vass Dorottya12018.03.25(D)
Veres Tibor12017.09.24(D)
Veres-Pataky Marton12018.05.27(B)
Vu Le Gia Han Jázmin12017.09.24(C)
Vu Ngoc Thao Minh Timi12017.09.24(C)
Vu Yen Vy12018.02.25(C)
Vági János12018.02.25(D)
Várnai László12018.01.28(D)
Ángyán Milán12018.01.28(B)
Ónodi Miklós12018.01.28(C)

Fotók

Kapcsolat