Sakksuli Kupa 2019/2020

„A kezdő gyerekek sakkversenye”

A versenysorozat rendezője a Sakkmatyi Képességfejlesztő és Tehetségkutató Sakkiskola (Sakkmatyi bt)
Elérhetőség: info@sakkovi.hu 20/544-7776 (Ádám Olga)
Vissza a rendező weboldalára: >> http://sakkmatyi.hu <<

A versenysorozat célja:
 • a sakkéletbe idén bekapcsolódni kívánó gyerekeknek versenyzési-, sikerélmény-szerzési lehetőség biztosítása
 • a sakkozó gyerekek számára saját szintjüknek megfelelő fejlődési, előrelépési lehetőség biztosítása
 • sportbarátságok kialakítása
 • új sakktehetségek felfedezése
 • folyamatos versenylehetőség megteremtése minél több gyerek számára
Versenyek kezdete vasárnap 9:30. Helyszíni regisztráció 8:45 – 9:15
Előnevezési határidő verseny előtti péntek éjfél. A későbbi nevezés vagy helyszíni regisztráció lehetséges, csak feláras.

A versenyek helyszíne: Újhegyi Közösségi Ház Bp. X. Újhegy stny. 16.

Fontos! A versenyen való indulás feltétele, hogy a játékos a helyszíni regisztrációt befejezze 9:15 percig. Aki ezután kerül a regisztrációs asztalhoz, az kontumált vereség után csak a második fordulótól tud bekapcsolódni az aznapi versenybe.

Az alábbi versenynapok külön versenyeknek számítanak, így bármelyiken részt lehet venni.

Nálunk tényleg a részvétel a fontos!
A versenysorozat összesítésre nem kerül, azonban a rendszeres részvételt jutalmazzuk:
Minden egyes résztvevő, aki a teljes versenysorozat minden fordulóján rész vesz, KUPÁT NYER! Minden egyes résztvevő, aki maximum a sorozat egyik versenyéről hiányzik, emlék plakettet kap!

Az egyes versenynapokon is minden résztvevő kis- és nagygyerek oklevél és tárgyjutalomban részesül.

A versenynapok időpontjai:

Az idei sorozat versenyei az alábbi időpontokban kerülnek megrendezésre:

Amennyiben egy-egy később kiírásra kerülő esemény miatt a versenynap egy jelentősebb gyermekversennyel ütközésre kerülne, a kiírásban szereplő időpontot módosíthatjuk, a módosítás a www.sakkmatyi.hu/sakksulikupa weboldalon megjelenik, és a korábbi résztvevők e-mailen is értesülnek a változásról.

 • 1. verseny 2019.10.06.
 • 2. verseny 2019.10.20.
 • 3. verseny 2019.11.24.
 • 4. verseny 2019.12.15.
 • 5. verseny 2020.01.26.
 • 6. verseny 2020.02.23.
 • 7. verseny 2020.03.22.
 • 8. verseny 2020.04.26.
 • 9. verseny 2020.05.24.

A versenyek helyszíne: A versenyek helyszíne: Újhegyi Közösségi Ház Bp. X. Újhegy stny. 16.

Nevezési lap

Nevezni kizárólag ezen a nevezési űrlapon lehet.

Az űrlapon pontos születésnapot, kedvezményre való jogosultságot (kérdések alapján, egyszerű! ) meg kell adni, azt utólag nem tudjuk figyelni. A szóbeli- vagy nem megfelelő címre küldött nevezéseket nem áll módunkban előzetes nevezésként regisztrálni, így helyszíni nevezésre érvényes nevezési díj fizetendő (3000 Ft!)

Nevezési díj: Minden egyes versenynapra előzetesen nevezők számára 2500 Ft
(csak helyszínen jelentkezők 3000 Ft)

Kedvezményes nevezési díjat fizetnek (2300 Ft):

 • (Rendező egyesület jogán) a Sakkmatyi Sakkiskola tanulói (vagyis, akik nálunk tanulnak sakkozni),
 • a nagycsaládosok 2 vagy több gyermek nevezése esetén

A rendezőség a mindenkori változtatás jogát fenntartja!

Sakksuli kupa gyereksakkverseny 2019-20
Regisztrációs űrlap
Ha van, írj be megközelítő értéket; ha nincs, vagy nem tudod mi az, hagyd üresen
Annak az e-mail címe, aki elővétellel jegyet vett
Korcsoport választás:
Ha ez az idei évadban az első Sakksuli versenyed, akkor az életkorod alapján válassz korcsoportot. Korengedményt kérhetsz, vagy az előpontod miatt feljebb kerülhetsz. (ld. kiírás)
Ha az idei sorozatban már voltál Sakksuli kupán, akkor marad a korcsoportod, kivétel, ha feljutottál vagy kiestél. (ld.kiírás)
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.
Pár perc múlva kapsz visszaigazoló e-mailt fizetési információkkal.

A versenysorozat zsűrije: Ádám Olga és Karkó Ernő
Versenyen közreműködő bírók: Ádám Olga, Karkó Ernő, további közreműködőket a helyszínen ismertetjük

Csoportok

A csoport: 2013. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2011. és 2012. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

B csoport: 2011. évben születettek és fiatalabbak. Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2009. és 2010. évben születettek. (FIDE élővel rendelkező nem játszhat ebben a csoportban.)

C csoport: 2007. évben vagy azután születettek Korkedvezménnyel az életük legelső vagy második sakkversenyét játszó 2005. és 2006. évben születettek. (FIDE élő felső határ: 1200)

D csoport: 2006-ban születettek és idősebbek (FIDE élő felső határ: 2000) 


Minden versenyen a fent nevezett kategóriák fiú és leány résztvevői külön értékelésre kerülnek. Amennyiben valamely csoportban nincs megfelelő számú résztvevő egy színvonalas verseny lebonyolításához, úgy a rendezőség dönthet egyes csoportok összevonásáról. A fenti kategóriák fiú és leány díjai ebben az esetben is külön kerülnek kiosztásra!

A versenyek lebonyolítása: 7 fordulós svájci rendszer, vagy körmérkőzés, 15-15 perc órahasználattal a FIDE rapid szabályai szerint, nevezők létszámától függő, de elsősorban svájci rendszerű és körmérkőzéses lebonyolításban.

A helyezések eldöntése: 1. szerzett pont, 2. Buchholz-számítás, 3. progresszív mezőnyérték, 4. Berger-számítás, 5. egymás elleni eredmény.

A csoportba való besorolás az idei versenysorozatban való első részvételkor: Elsődlegesen az életkor és a maximálisan szabott élőpont dönt a külön-külön csoportokba való nevezéskor, de élete első- ill. második sakkversenyét játszó gyermek dönthet úgy, hogy életkoránál egy vagy két évvel fiatalabbak között indul. („korengedmény”) Erősebb kategóriában indulni is lehetséges, de csak az idei sorozatban való első részvételkor. Utána amelyik csoportban vesz részt az idei sorozatban először a versenyző, abban a csoportban köteles végigjátszani a versenyt, kivétel az alábbiakban részletezett kiesési-feljutási esetben. (Tehát, ha először úgy dönt a gyermek, hogy ő kora ellenére nem A hanem inkább B csoportban indulna, vagy „feljebb kéri magát”, úgy egy későbbi versenyen nem kérheti vissza magát mégis az A-ba, kivéve, ha az alábbi szabályok szerint „kiesik”.)

Korengedményes versenyző „feljutása”: Az a versenyző, aki korengedményes részvételével – tehát nála fiatalabbak között – több, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból minimum 4 pont), az a következő versenyen elveszíti korengedményes jogát, és megy vissza a saját korcsoportjába. Azonban, ha a fiatalabb mezőny is „erősnek bizonyul” és nem ér el többet, mint 50%, akkor maradhat a csoportban akármennyi fordulón keresztül egészen addig, amíg nem tud 50%-nál jobb eredményt elérni. Ezzel szeretnénk a kezdő versenyzőknek a sikerélményszerzési lehetőséget megteremteni. Figyelem: az 50% fölötti „feljutás” valójában csak a korengedmény elveszítése, vagy épp a korábban „kiesett” játékosok saját korosztályba való visszajutását jelenti. Saját korcsoportjukban versenyző gyerekekre nem vonatkozik. Rájuk csak az alábbi érvényes:

Kiesés-feljutás minden versenyzőre: minden versenynap végén a csoportok 1. helyezettje kötelezően feljut, utolsó helyezett kötelezően kiesik. Illetve minimum 6 résztvevő csoportok esetén a 2. helyezett – illetve utolsó előtt helyezett - dönthet úgy, hogy egy csoporttal feljebb - illetve lejjebb - szeretne játszani legközelebbi versenyén. Aki már részt vett az idei évad versenysorozatának egy állomásán, a további versenyeken sem az életkorát, sem a FIDE pontszámát nem vesszük figyelembe a csoportba soroláskor, csupán az előző versenyen mutatott eredményét. Mind a kiesés, mind a feljutás kötelező érvényű! (Érvényes ez abban az esetben is, ha kiesése/ feljutása után kihagy egy-két versenynapot és csak később csatlakozik vissza)

Korosztálya fölött játszó versenyző „kiesése”: Az a versenyző, aki akár önszántából az első versenyén „feljebb kérte magát”, akár egy csoport megnyerésével „feljutott”, és idősebbek között versenyzik, ha egy versenyen kevesebb, mint 50%-os teljesítményt ér el (7 fordulóból maximum 3 pont), az a következő versenyen visszakérheti magát egy korcsoporttal lejjebb, de ezzel nem köteles élni. Kivétel az utolsó helyezett, aki kötelező jelleggel – életkorától függetlenül - „kiesik”. A versenyző egyik versenyről a másikra csak egy korosztállyal léphet vissza, akkor is, ha esetleg már több korcsoporttal életkora fölött játszik. Nincs lehetősége „lejjebb kérni magát” annak a versenyzőnek, aki a saját korosztályában versenyzik, csak akkor, ha utolsó vagy utolsó előtti helyezést ér el.

Díjazás

A versenysorozat egyes versenyeinek pontjai nem kerülnek összeadásra! Azonban az egész évben versenyző gyermekeket jutalmazzuk az alábbiak szerint:

Versenyenként az első három helyezettnek fiú/lány bontásban érmek, minden résztvevőnek – aki az eredményhirdetésen is jelen van - oklevél és apró tárgyjutalom jár!

Versenysorozat díjazása: MINDEN EGYES résztvevő, aki a sorozat összes versenyének összes fordulóját végigjátszotta a sorozat végén KUPÁT nyer. Függetlenül attól, hány pontot szerzett a sorozatban. Továbbá minden résztvevő, aki kupára nem jogosult, de legfeljebb 1 versenynapról hiányzott, az a sorozat végén emlékplakettet kap.

Kérjük a résztvevőket, tiszteljék meg versenytársaikat az eredményhirdetésen való közös részvétellel, egymás megtapsolásával. Korábban távozóknak oklevelet, ajándékot előre átadni vagy utólag megőrizni nem áll módunkban. Megértéseteket köszönjük.

Korábbi eredmények

1. forduló

2019.10.06.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Medvegy Mária        7.0 29.0 29.00 28.0 0000 -  0  
 2.  6 Hegedűs Bernát       6.0 31.0 24.00 22.0 0000 -  0  
 3.  14 Salát Boldizsár       5.0 27.5 14.50 19.0 0000 -  0  
 4.  8 Iványi Noel         4.5 29.5 14.25 22.0 0000 -  0  
    4 Farkas Róza         4.5 28.5 15.25 21.0 0000 -  0  
 6.  10 Kovács Erik         4.0 27.5 11.00 17.0 0000 -  0  
    16 Szahakjan Tigram      4.0 26.0 10.50 15.0 0000 -  0  
 8.  15 Simon Rajlich        3.5 27.5  8.50 16.5 0000 -  0  
    17 Szántai Ákos        3.5 26.0 10.25 17.5 0000 -  0  
    12 Mucza Márton        3.5 21.5  6.00 12.0 0000 -  0  
    9 Kemele-Vandlik Réka     3.5 19.0  7.75 13.0 0000 -  0  
 12.  3 Dolgos Marcell       3.0 23.5  4.00  8.0 0000 -  0  
    13 Rigó Milán         3.0 21.5  5.50 13.0 0000 -  0  
    7 Hegedűs Pál András     3.0 19.5  6.50 10.0 0000 -  0  
 15.  2 Arányi Attila        2.0 20.0  3.00  8.0 0000 -  0  
    1 Al Husari Zita Fatima    2.0 18.0  2.00  7.0 0000 -  0  
 17.  5 Fenyvesi Tímea       1.0 18.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  26 Shen Yiyun Tamás      7.0 31.5 31.50 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Berkes Zoltán        5.0 31.5 20.50 22.0 0000 -  0  
    29 Vályi-Nagy Ádám       5.0 27.5 15.50 23.0 0000 -  0  
    15 Kiss Ákos          5.0 27.5 16.00 20.0 0000 -  0  
    17 Láng Kristóf Márk      5.0 26.5 14.50 19.0 0000 -  0  
    5 Farnady Botond       5.0 23.5 17.00 17.0 0000 -  0  
    9 Gyöngyössy Gábor      5.0 22.0 14.00 15.0 0000 -  0  
 8.  25 Schmelowszky Dávid     4.5 26.5 15.00 20.5 0000 -  0  
 9.  3 Bognár-Incze Balázs     4.0 29.5 14.50 18.0 0000 -  0  
    21 Péger Dániel        4.0 28.5 12.00 19.0 0000 -  0  
    31 Üveges Miklós        4.0 28.0 15.00 18.0 0000 -  0  
    18 Nagy Robert         4.0 27.0 14.00 14.0 0000 -  0  
    24 Róder Ádám         4.0 26.0 12.00 14.0 0000 -  0  
    27 Szarvas Máté        4.0 23.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    19 Paksai Csongor       4.0 21.0  9.50 16.0 0000 -  0  
 16.  11 Hegedűs Zsombor       3.5 26.5  9.50 15.5 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz      3.5 19.5  8.00 11.0 0000 -  0  
 18.  20 Pozsár-Miguel Samu     3.0 31.0 12.50 17.0 0000 -  0  
    8 Fáry Botond         3.0 26.5 10.00 16.5 0000 -  0  
    4 Borhi Bodócs Botond     3.0 26.5  8.00 14.0 0000 -  0  
    14 Kemele-Vandlik Márk     3.0 26.5  8.50 13.0 0000 -  0  
    16 Korláth Adél        3.0 23.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    30 Édes László Sándor     3.0 22.5  7.00  9.0 0000 -  0  
    12 Hiesz Bálint        3.0 21.0  7.00  9.0 0000 -  0  
    28 Tomola Sára         3.0 19.5  3.50 10.0 0000 -  0  
 26.  23 Rétfalvi Dániel       2.5 21.5  4.75  9.5 0000 -  0  
 27.  6 Fenyvesi Noémi       2.0 21.5  1.50  5.0 0000 -  0  
    22 Rammer Miklós        2.0 21.0  3.50 10.0 0000 -  0  
    10 Havasi Vivien        2.0 18.5  2.00  6.0 0000 -  0  
    7 Fullár Zoltán        2.0 17.5  3.00  8.0 0000 -  0  
 31.  13 Ipacs Botond Gábor     1.0 15.5  1.00  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  15 Gönye László Bálint     6.5 30.5 27.75 26.0 0000 -  0  
 2.  27 Schmied Erik Rajmund    5.5 30.0 22.00 23.0 0000 -  0  
 3.  16 Ádám Vivien         5.0 35.0 23.25 23.0 0000 -  0  
    12 Fehér Botond        5.0 31.0 19.50 23.0 0000 -  0  
    25 Németh Laura        5.0 29.5 18.00 21.0 0000 -  0  
    11 Farkas Sára         5.0 26.5 16.75 18.0 0000 -  0  
    4 Biro David Benedek     5.0 25.0 15.50 17.0 0000 -  0  
 8.  20 Kenyó Zsófia        4.5 32.0 19.25 19.5 0000 -  0  
 9.  31 Vasik Rajlich        4.0 29.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    13 Gráczol Tamás        4.0 28.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    32 Hernádi Álmos        4.0 26.0 11.00 16.0 0000 -  0  
    22 Kolarics Árpád Gyula    4.0 25.5 11.50 15.0 0000 -  0  
    17 Harkányi Dávid       4.0 25.0 13.00 16.0 0000 -  0  
    10 Doroszlai Lelle       4.0 21.0  9.00 14.0 0000 -  0  
    1 Antal Regina Éva      4.0 21.0 12.00 12.0 0000 -  0  
 16.  30 To Quoc Manh Roland     3.5 26.0 10.75 17.0 0000 -  0  
    29 Tagai Márton        3.5 24.0  9.00 12.5 0000 -  0  
    23 Kranabeth Leila       3.5 22.5  7.75 16.0 0000 -  0  
 19.  24 Misik Dávid         3.0 30.5  9.50 16.0 0000 -  0  
    19 Hiesz Gergő         3.0 30.0  9.50 16.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 24.0  7.50 11.0 0000 -  0  
    8 Dobra Kata         3.0 22.0  7.00 10.0 0000 -  0  
    28 Szécsi Szabrina Míra    3.0 16.5  3.50  7.0 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        3.0 15.5  2.50  9.0 0000 -  0  
 25.  9 Domonkosi Péter       2.5 21.0  2.75  7.5 0000 -  0  
    18 Havasi Alexandra      2.5 20.5  3.50 10.5 0000 -  0  
    5 Bóné Milán         2.5 19.0  4.25 10.5 0000 -  0  
 28.  14 Gulyás Patrik        2.0 22.0  5.00 10.0 0000 -  0  
    2 Bedő Luca          2.0 21.5  3.50  8.0 0000 -  0  
 30.  7 Cseh Petra         1.0 18.5  1.00  5.0 0000 -  0  
    21 Kolarics Tímea       1.0 15.0  1.50  2.0 0000 -  0  
 32.  26 Schmelowsky Kira      0.5 20.5  0.50  1.5 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  3 Harkányi Ádám        5.5 24.5 17.50 21.0 0000 -  0  
 2.  1 Doroszlai Erik       5.0 26.0 17.50 20.0 0000 -  0  
 3.  10 Édes Gergely István     4.5 26.5 15.50 19.5 0000 -  0  
    8 Salát Gergely        4.5 23.5 13.75 13.5 0000 -  0  
 5.  2 Harkányi Gergely      4.0 27.0 13.25 17.0 0000 -  0  
 6.  6 Paksai Nikolett       3.0 26.0  8.50 14.5 0000 -  0  
    7 Salát Fülöp         3.0 24.5  9.00 12.0 0000 -  0  
 8.  5 Látrányi Dániel       2.5 23.5  6.75  9.5 0000 -  0  
    9 Tomola Máté         2.5 22.5  5.25  9.5 0000 -  0  
 10.  4 Kővágó Richárd       0.5 21.0  1.00  3.5 0000 -  0  

2. forduló

2019.10.20.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Hegedüs Bernát       7.0 27.5 27.50 28.0 0000 -  0  
 2.  7 Hegedűs Zsombor       6.0 27.0 20.00 23.0 0000 -  0  
 3.  2 Arányi Attila        4.5 26.5 14.00 17.0 0000 -  0  
 4.  12 Szántai Ákos        4.0 29.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    9 Ipacs Botond Gábor     4.0 28.5 11.50 21.0 0000 -  0  
    6 Hegedűs Pál         4.0 25.0  8.00 17.0 0000 -  0  
    11 Mucza Márton        4.0 19.5  8.50 14.0 0000 -  0  
 8.  1 Al Husari Zita Fatima    3.5 22.0  6.25 11.0 0000 -  0  
 9.  5 Fullár Zoltán        3.0 29.5  8.50 13.0 0000 -  0  
    13 Udvari-Solti Hédi      3.0 24.0  6.00 12.0 0000 -  0  
    10 Kemele-Vandlik Réka     3.0 20.5  4.00 13.0 0000 -  0  
 12.  3 Fekete Dániel Patrik    2.0 19.5  2.00  6.0 0000 -  0  
 13.  4 Fenyvesi Tímea       1.0 19.0  2.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  21 Láng Kristóf Márk      7.0 31.0 31.00 28.0 0000 -  0  
 2.  16 Kiss Ákos          6.0 30.0 23.00 24.0 0000 -  0  
 3.  20 Kramár Ádám         5.0 34.5 21.50 21.0 0000 -  0  
    18 Kovács András Levente    5.0 28.5 17.00 21.0 0000 -  0  
    3 Bognár-Incze Balázs     5.0 27.5 18.50 18.0 0000 -  0  
 6.  27 Schmelowszky Dávid     4.5 31.5 16.25 18.5 0000 -  0  
    8 Hangyál Anna        4.5 29.0 15.75 18.5 0000 -  0  
    34 Üveges Miklós        4.5 25.0 14.25 14.5 0000 -  0  
 9.  22 Moldvai Dániel       4.0 30.5 16.00 21.0 0000 -  0  
    24 Péger Dániel        4.0 27.0 14.00 18.0 0000 -  0  
    15 Kemele-Vandlik Márk     4.0 27.0 13.00 18.0 0000 -  0  
    31 Tihanyi Léna        4.0 26.5 10.50 18.0 0000 -  0  
    30 Szarvas Máté        4.0 25.0 11.50 16.0 0000 -  0  
    28 Sipos Alex         4.0 24.5 11.50 16.0 0000 -  0  
    4 Borhi-Bodócs Botond     4.0 24.0  8.50 12.0 0000 -  0  
    9 Havasi Vivien        4.0 22.5 10.50 15.0 0000 -  0  
    2 Berkes Zoltán        4.0 20.5 10.00 14.0 0000 -  0  
 18.  13 Janotik Michal       3.5 31.0 13.75 19.5 0000 -  0  
    19 Kovács Erik         3.5 24.5  9.75 16.5 0000 -  0  
 20.  12 Iványi Noel         3.0 25.5  7.50 12.0 0000 -  0  
    10 Fáry Botond         3.0 22.5  7.00 10.0 0000 -  0  
    11 Hiesz Bálint        3.0 21.5  7.00 12.0 0000 -  0  
    1 Aszteri Nikolasz      3.0 21.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    5 Farnady Botond       3.0 20.5  6.00 11.0 0000 -  0  
 25.  17 Korláth Adél        2.5 25.0  8.00 11.0 0000 -  0  
    32 Tomola Sára         2.5 23.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    29 Szahakjan Tigram      2.5 20.5  5.25  7.5 0000 -  0  
 28.  26 Rétfalvi Dániel       2.0 25.0  5.00 11.0 0000 -  0  
    7 Fodor Bertalan       2.0 20.0  2.00  7.0 0000 -  0  
    14 Kellermann Barnabás     2.0 19.0  2.00  7.0 0000 -  0  
    6 Fenyvesi Noémi       2.0 16.5  3.00  8.0 0000 -  0  
    23 Paksai Csongor       2.0 16.0  3.00  5.0 0000 -  0  
 33.  25 Rammer Miklós        1.0 18.5  1.00  2.0 0000 -  0  
    33 Vertán Vince        1.0 18.0  2.00  4.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Fehér Botond        6.0 33.5 28.50 25.0 0000 -  0  
 2.  24 Shen Yiyun         5.5 30.5 22.50 18.5 0000 -  0  
    15 Hernádi Álmos        5.5 29.5 21.25 23.5 0000 -  0  
 4.  26 Sterbenz Anna        5.0 30.0 19.00 25.0 0000 -  0  
    13 Harkányi Dávid       5.0 26.5 16.50 19.0 0000 -  0  
 6.  4 Bíró Dávid Benedek     4.5 28.5 16.25 14.5 0000 -  0  
    7 Ádám Vivien         4.5 26.5 16.25 17.5 0000 -  0  
    18 Kenyó Zsófia        4.5 26.0 13.75 20.5 0000 -  0  
 9.  9 Gráczol Tamás        4.0 30.5 14.50 21.0 0000 -  0  
    20 Kolarics Árpád Gyula    4.0 28.5 14.50 17.0 0000 -  0  
    17 Hiesz Gergő         4.0 28.0 13.75 17.0 0000 -  0  
    12 Hangyál Dóra        4.0 27.5 13.00 16.0 0000 -  0  
    22 Németh Laura        4.0 26.5 12.50 17.0 0000 -  0  
    28 Tagai Márton        4.0 24.5 12.00 16.0 0000 -  0  
    30 Udvari-Solti Edvin     4.0 24.5 11.25 16.0 0000 -  0  
    32 Sólyom-Nagy Dávid      4.0 20.5  8.50 17.0 0000 -  0  
 17.  16 Misik Dávid         3.5 23.5 10.50 10.5 0000 -  0  
    11 Gyöngyössy Gábor      3.5 19.0  9.00 11.5 0000 -  0  
 19.  31 Veres-Pataky Márton     3.0 25.0  6.00 14.0 0000 -  0  
    27 Szécsi Szabrina Míra    3.0 25.0  7.50 12.0 0000 -  0  
    6 Cseh Flóra         3.0 21.0  6.50  8.0 0000 -  0  
    29 To Quoc Manh Roland     3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
    25 Sipos Stefánia       3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
    21 Mészáros Júlia       3.0 20.5  5.00 10.0 0000 -  0  
 25.  23 Schmied Erik Rajmund    2.5 29.0  9.25 12.5 0000 -  0  
    3 Berkes Tamás        2.5 22.5  5.25 12.5 0000 -  0  
 27.  2 Bedő Luca          2.0 26.0  6.50 10.0 0000 -  0  
    5 Bóné Milán         2.0 17.5  3.00  7.0 0000 -  0  
    19 Kolarics Tímea       2.0 14.0  2.50  6.0 0000 -  0  
 30.  14 Havasi Alexandra      1.5 18.0  3.00  4.5 0000 -  0  
 31.  1 Antal Regina Éva      1.0 21.0  2.00  6.0 0000 -  0  
    10 Gulyás Patrik        1.0 19.5  1.50  3.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  5 Kramár Dávid        7.0 21.0 21.00 28.0 0000 -  0  
 2.  2 Gönye László Bálint     5.0 23.0 11.00 25.0 0000 -  0  
    6 Nagy Levente László     5.0 23.0 14.00 21.0 0000 -  0  
 4.  4 Kellermann Botond      4.0 24.0  7.00 12.0 0000 -  0  
 5.  7 Paksai Nikolett       3.0 25.0  4.00  9.0 0000 -  0  
 6.  8 Tomola Máté         2.0 26.0  2.00 10.0 0000 -  0  
    1 Borsi Katalin        2.0 26.0  5.00  7.0 0000 -  0  
 8.  3 Jablonkai Kinga       0.0 28.0  0.00  0.0 0000 -  0  

3. forduló

2019.11.24.

Ranking after round 7 of A csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  14 Barák Péter         6.0 25.5 21.00 21.0 0000 -  0  
 2.  4 Simon Rajlich        5.5 31.0 22.50 24.0 0000 -  0  
 3.  7 Molnár Ábel         5.0 28.5 19.00 22.0 0000 -  0  
 4.  5 Rigó Milán         4.5 31.5 20.00 18.0 0000 -  0  
    9 Harazdy Miksa        4.5 29.0 15.75 21.0 0000 -  0  
 6.  16 Ács Nóra          4.0 27.5 12.50 15.0 0000 -  0  
    17 Ács Ádám          4.0 26.5 12.50 16.0 0000 -  0  
    3 Tar Hunor          4.0 20.5  6.00 13.0 0000 -  0  
 9.  10 Fullár Zoltán        3.5 30.0 12.75 18.0 0000 -  0  
    15 Al Husari Zita Fatima    3.5 25.5 10.25 14.5 0000 -  0  
    6 Mátyás-Martinovics Zolta  3.5 23.0  9.25 12.5 0000 -  0  
 12.  13 Dolgos Marcell       3.0 24.0  6.50 12.0 0000 -  0  
    2 Udvari-Solti Hédi      3.0 21.5  5.50 13.0 0000 -  0  
    1 Zalai Eszter        3.0 17.5  5.50 10.0 0000 -  0  
 15.  8 Kármán Dávid        2.5 19.5  3.00  9.0 0000 -  0  
 16.  18 Kemele-Vandalik Réka    2.0 19.5  1.50  8.0 0000 -  0  
 17.  12 Doroszlai Emese       1.5 18.5  1.50  5.0 0000 -  0  
 18.  11 Fenyvesi Tímea       0.0 22.0  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Kramár Ádám         6.0 31.5 25.50 24.0 0000 -  0  
    12 Kovács András Levente    6.0 31.0 26.00 27.0 0000 -  0  
 3.  15 Kiss Ákos          5.0 32.5 20.50 24.0 0000 -  0  
    6 Paksai Csongor       5.0 30.0 19.00 21.0 0000 -  0  
    30 Berkes Zoltán        5.0 28.0 19.00 18.0 0000 -  0  
    19 Hegedűs Zsombor       5.0 26.0 16.00 17.0 0000 -  0  
    21 Hegedüs Bernát       5.0 25.5 14.50 19.0 0000 -  0  
 8.  25 Farnady Botond       4.5 24.5 12.75 16.5 0000 -  0  
 9.  10 Kovács Erik         4.0 30.0 14.00 21.0 0000 -  0  
    28 Borhi-Bodócs Botond     4.0 29.0 14.00 19.0 0000 -  0  
    3 Tihanyi Léna        4.0 27.5 13.50 18.0 0000 -  0  
    7 Kovács Eszter        4.0 26.5 14.00 17.0 0000 -  0  
    31 Bánoczi Áron        4.0 24.0 10.00 19.0 0000 -  0  
    5 Péger Dániel        4.0 22.0 10.50 14.0 0000 -  0  
 15.  13 Korláth Adél        3.5 22.0 10.00 10.0 0000 -  0  
    18 Hiesz Bálint        3.5 22.0  8.75 11.5 0000 -  0  
 17.  29 Bognár-Incze Balázs     3.0 29.0 10.00 13.0 0000 -  0  
    33 Arányi Attila        3.0 28.5  9.00 15.0 0000 -  0  
    17 Iványi Noel         3.0 24.5  7.50 15.0 0000 -  0  
    22 Havasi Vivien        3.0 23.0  8.50 12.5 0000 -  0  
    20 Hegedűs Pál András     3.0 22.5  8.25 11.5 0000 -  0  
    24 Fáry Botond         3.0 21.5  6.00  9.0 0000 -  0  
    1 Szántai Ákos        3.0 21.0  7.50 11.0 0000 -  0  
    16 Kemele-Vandalik Márk    3.0 16.5  6.00  7.0 0000 -  0  
 25.  34 Ács Anna          2.5 24.5  6.50 11.5 0000 -  0  
    32 Aszteri Nikolasz      2.5 23.0  3.25  8.5 0000 -  0  
    4 Rétfalvi Dávid       2.5 20.0  6.25  9.0 0000 -  0  
 28.  27 Dezső Emil         2.0 21.5  5.25  9.0 0000 -  0  
    2 Szahakjám Tigram      2.0 19.5  2.75  8.5 0000 -  0  
    23 Fenyvesi Noémi       2.0 19.5  2.50  7.0 0000 -  0  
    11 Kovács Áron         2.0 17.5  2.25  4.5 0000 -  0  
 32.  9 XY             0.5 19.5  1.50  3.5 0000 -  0  
 33.  14 Kolozsvári B. Medox     0.0 20.0  0.00  0.0 0000 -  0  
    26 xy             0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  7 Szabó-Tóth Gábor      6.5 28.5 26.00 26.0 0000 -  0  
 2.  11 Rajlich Vasik        5.5 29.0 21.75 21.5 0000 -  0  
    37 Ádám Vivien         5.5 26.0 17.50 24.5 0000 -  0  
 4.  16 Láng Kristóf Márk      5.0 31.5 20.50 21.0 0000 -  0  
    24 Hernádi Álmos        5.0 29.0 19.00 20.0 0000 -  0  
    10 Retter Martin        5.0 27.0 17.50 19.5 0000 -  0  
    3 Sándorfy Olivér       5.0 26.5 19.50 20.0 0000 -  0  
    21 Kenyó Zsófia        5.0 25.0 16.00 20.0 0000 -  0  
 9.  5 Tagai Márton        4.5 32.0 19.75 20.5 0000 -  0  
    40 Révész Ákos         4.5 25.5 14.75 16.5 0000 -  0  
    15 Mészáros Júlia       4.5 21.5 12.75 13.5 0000 -  0  
 12.  8 Schmied Erik Rajmund    4.0 32.0 16.00 18.0 0000 -  0  
    20 Kolarics Árpád Gyula    4.0 29.5 15.50 20.0 0000 -  0  
    30 Gráczol Tamás        4.0 27.0 12.00 16.0 0000 -  0  
    35 Bende Enikő Tünde      4.0 25.5 11.50 12.0 0000 -  0  
    38 Domokosi Péter László    4.0 24.5 12.00 19.0 0000 -  0  
    27 Hargitai Richárd      4.0 23.5 10.50 13.0 0000 -  0  
    23 Hiesz Gergő         4.0 23.0 11.00 16.0 0000 -  0  
    36 Bedő Luca          4.0 22.0 11.00 14.0 0000 -  0  
    22 Hollósi Milán        4.0 20.5  7.50 12.0 0000 -  0  
 21.  34 Berkes Tamás        3.5 26.0  9.25 14.5 0000 -  0  
 22.  9 Tomcsányi Kolos       3.0 31.5 11.50 18.0 0000 -  0  
    26 Harkányi Dávid       3.0 28.0  9.50 13.0 0000 -  0  
    13 Németh Laura        3.0 28.0  8.00 14.0 0000 -  0  
    17 Kranabeth Leila       3.0 27.5  8.50 15.0 0000 -  0  
    31 Doroszlai Lelle       3.0 25.0  7.50 13.0 0000 -  0  
    2 Udvari-Solti Edvin     3.0 24.5  6.50 11.0 0000 -  0  
    14 Misik Dávid         3.0 22.5  5.50 13.0 0000 -  0  
 29.  29 Gulyás Patrik        2.5 24.0  4.50  9.5 0000 -  0  
    39 Antal Regina Éva      2.5 23.5  8.25 10.5 0000 -  0  
    1 Üveges Miklós        2.5 23.5  6.50 10.5 0000 -  0  
    28 Gyöngyössy Gábor      2.5 18.5  5.50  9.5 0000 -  0  
    12 Pozsár-Monigl Sámuel    2.5 14.5  2.25  7.0 0000 -  0  
 34.  32 Cseh Petra         2.0 21.5  4.00 10.0 0000 -  0  
    18 Kővágó Richárd       2.0 21.0  1.50  3.0 0000 -  0  
    4 To Quoc Manh Roland     2.0 20.0  3.50  7.0 0000 -  0  
    6 Szécsi Szabrina Míra    2.0 16.5  2.00  7.0 0000 -  0  
 38.  25 Havasi Alexandra      1.5 20.0  3.00  6.5 0000 -  0  
    19 Kolarics Tímea       1.5 17.5  1.25  5.0 0000 -  0  
 40.  33 Cseh Flóra         0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  9 Doroszlai Erik       5.0 24.0 16.75 17.5 0000 -  0  
    5 Nagy Levente László     5.0 23.0 13.50 21.0 0000 -  0  
 3.  3 Novográdecz Bernát     4.5 26.0 15.25 18.0 0000 -  0  
    8 Fehér Botond        4.5 22.5 12.00 17.0 0000 -  0  
 5.  4 Ni Gui Dong         4.0 22.5 12.50 14.5 0000 -  0  
 6.  6 Kramár Dávid        3.5 26.5 11.25 18.5 0000 -  0  
 7.  2 Paksai Nikolett       3.0 26.5 10.00 12.0 0000 -  0  
 8.  7 Kis Levente Csaba      2.5 24.5  6.00 11.5 0000 -  0  
 9.  10 Üveges Zoltán        1.0 27.5  1.50  3.0 0000 -  0  
    1 Pálinkó Vince        1.0 23.0  4.00  6.0 0000 -  0  


4. forduló

2019.12.15.

Ranking after round 7 of A csoport Sakksuli
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  11 Salát Boldizsár       7.0 25.5 25.50 28.0 0000 -  0  
 2.  12 Simon Rajlich        5.0 29.0 18.00 20.0 0000 -  0  
    6 Fullár Zoltán        5.0 28.5 16.50 18.0 0000 -  0  
 4.  4 Dolgos Marcell       4.0 30.5 15.00 20.0 0000 -  0  
    10 Ledniczki Noémi       4.0 27.0 11.00 16.0 0000 -  0  
    7 Gyurgyik Dominik      4.0 26.5 11.00 18.0 0000 -  0  
    1 Ács Ádám          4.0 26.0 10.00 13.0 0000 -  0  
    13 Torma Tibor         4.0 20.5  7.50 15.0 0000 -  0  
 9.  9 Kemele-Vandlik Réka     3.0 22.0  4.50 15.0 0000 -  0  
    2 Al Husari Zita Fatima    3.0 19.5  5.50 11.0 0000 -  0  
    3 Pongrátz Ferenc       3.0 17.5  3.50  7.0 0000 -  0  
 12.  8 Kármán Dávid        2.0 21.0  4.50 10.0 0000 -  0  
 13.  5 Fenyvesi Tímea       1.0 24.0  2.00  5.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of B csoport Sakksuli
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  17 Molnár Ábel         7.0 30.0 30.00 28.0 0000 -  0  
 2.  5 Bognár-Incze Balázs     5.0 31.0 19.00 22.0 0000 -  0  
    4 Berkes Zoltán        5.0 30.5 18.50 22.0 0000 -  0  
    11 Hegedűs Zsombor       5.0 27.0 18.25 20.5 0000 -  0  
    12 Hegedüs Bernát       5.0 24.0 15.00 17.0 0000 -  0  
 6.  26 Zhang Handing        4.5 33.5 19.75 21.0 0000 -  0  
    16 Kovács Erik         4.5 29.0 14.75 20.5 0000 -  0  
    7 Farnady Botond       4.5 21.5 11.25 17.5 0000 -  0  
 9.  3 Barák Péter         4.0 32.0 15.25 17.0 0000 -  0  
    13 Iványi Noel         4.0 31.0 14.00 17.0 0000 -  0  
    20 Péger Dániel        4.0 26.0 11.50 18.0 0000 -  0  
    29 Asteri Nikolasz       4.0 24.0 11.00 16.0 0000 -  0  
    15 Korláth Adél        4.0 22.0 12.00 14.0 0000 -  0  
 14.  21 Schmelowszky Dávid     3.5 24.0 10.25 12.5 0000 -  0  
    27 Ács Anna          3.5 19.0  6.75 10.5 0000 -  0  
 16.  9 Fáry Botond         3.0 25.0  6.50 13.0 0000 -  0  
    10 Hegedűs Pál András     3.0 23.0  8.00 12.0 0000 -  0  
    6 Bokor Dávid         3.0 22.0  5.50 12.0 0000 -  0  
    14 Kemele-Vandlik Márk     3.0 22.0  6.50 12.0 0000 -  0  
    23 Szahakjan Tigram      3.0 19.0  5.50 10.0 0000 -  0  
 21.  1 Arányi Attila        2.5 25.5  8.25 10.0 0000 -  0  
    8 Fenyvesi Noémi       2.5 24.0  6.25 13.5 0000 -  0  
    25 Tomola Sára         2.5 23.5  4.25 10.5 0000 -  0  
    28 Ács Nóra          2.5 23.0  6.75  9.5 0000 -  0  
    19 Palócz Regő         2.5 19.0  2.25  5.0 0000 -  0  
 26.  18 Paksai Csongor       2.0 21.0  3.50  7.0 0000 -  0  
 27.  22 Szabó Zsombor        1.0 17.5  0.00  4.0 0000 -  0  
 28.  2 Bagi László         0.0 20.0  0.00  0.0 0000 -  0  
    24 Sárközi Tamás        0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of C csoport Sakksuli
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  8 Gráczol Tamás        6.0 28.0 22.50 23.5 0000 -  0  
 2.  28 Tagai Márton        5.5 34.0 25.50 26.0 0000 -  0  
    18 Kása Barnabás        5.5 30.0 22.25 24.0 0000 -  0  
    25 Schmied Erik Rajmund    5.5 27.0 19.50 21.5 0000 -  0  
 5.  20 Láng Kristóf Márk      5.0 28.5 17.00 23.0 0000 -  0  
    24 Révész Ákos         5.0 28.0 18.00 20.0 0000 -  0  
    22 Rajlich Vasik        5.0 27.0 17.00 22.0 0000 -  0  
 8.  17 Sándorfy Olivér       4.5 30.5 17.50 20.0 0000 -  0  
    19 Kővágó Richárd       4.5 27.0 13.50 19.5 0000 -  0  
    34 Ádám Vivien         4.5 25.5 14.75 15.5 0000 -  0  
 11.  10 Gyöngyössy Gábor      4.0 28.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    29 To Quoc Manh Roland     4.0 27.0 13.00 17.0 0000 -  0  
    33 Zóka Zétény         4.0 26.5 12.50 17.0 0000 -  0  
    12 Kenyó Zsófia        4.0 24.5 11.50 14.0 0000 -  0  
    14 Kovács Eszter        4.0 22.0 12.00 14.0 0000 -  0  
    26 Shen Yiyun         4.0 20.5 10.50 16.0 0000 -  0  
 17.  11 Kendi Arlen Martin     3.5 26.5 10.00 13.5 0000 -  0  
    27 Szécsi Szabrina Míra    3.5 22.0  7.75 12.5 0000 -  0  
 19.  3 Bende Enikő Tünde      3.0 26.5  7.50 11.0 0000 -  0  
    7 Doroszlai Lelle       3.0 24.0  5.50 11.0 0000 -  0  
    21 Misik Dávid         3.0 23.5 10.00 12.0 0000 -  0  
    31 Varga Marcell        3.0 21.5  5.00 12.0 0000 -  0  
    32 Üveges Miklós        3.0 20.5  5.50 12.0 0000 -  0  
    16 Kranabeth Leila       3.0 17.5  4.00  7.0 0000 -  0  
 25.  13 Kolarics Tímea       2.5 20.5  3.25 10.5 0000 -  0  
    23 Retter Martin        2.5 18.0  5.25 10.5 0000 -  0  
 27.  4 Berkes Tamás        2.0 26.0  5.50 13.0 0000 -  0  
    9 Gulyás Patrik        2.0 22.0  5.00  8.0 0000 -  0  
    5 Bánóczi Áron        2.0 21.0  2.00  5.0 0000 -  0  
    6 Domonkosi Péter       2.0 17.5  1.00  6.0 0000 -  0  
 31.  15 Kramár Ádám         1.0 23.0  3.00  7.0 0000 -  0  
    2 Bedő Luca          1.0 20.5  0.00  5.0 0000 -  0  
 33.  1 Antal Regina Éva      0.0 17.5  0.00  0.0 0000 -  0  
    30 Tóth-Krupa Benjámin     0.0 16.5  0.00  0.0 0000 -  0  

Ranking after round 7 of D csoport Sakksuli
No. PNo. Name            Score WP  SB   PS  rat. TPR W-We
-------------------------------------------------------------------------------
 1.  2 Karácsonyi Bánk       6.5 29.5 27.50 25.5 1511 -  0  
 2.  12 Fehér Botond        5.0 28.5 18.00 17.0 0000 -  0  
 3.  7 Paksai Nikolett       4.5 29.5 17.00 17.5 1203 -  0  
 4.  4 Hangay Tibor        4.0 28.5 12.75 15.0 1335 -  0  
    15 Szabó-Tóth Gábor      4.0 28.0 12.25 17.0 0000 -  0  
    5 Hangay Olivér        4.0 27.5 13.25 16.0 1280 -  0  
    1 Kramár Dávid        4.0 27.0 14.50 17.5 1590 -  0  
    10 Bod Márton         4.0 25.0  9.50 18.0 1167 -  0  
    16 Nagy Levente László     4.0 21.5  9.00 15.0 0000 -  0  
 10.  11 Doroszlai Erik       3.5 23.5  9.50 16.5 0000 -  0  
    13 Ni Gui Dong         3.5 19.5  5.00 12.5 0000 -  0  
 12.  6 Novográdecz Bernát     3.0 25.5  8.75 14.5 1234 -  0  
    14 Salát Gergely        3.0 18.5  3.00 10.0 0000 -  0  
 14.  9 Tóth Balázs Norbert     2.0 18.5  1.00  8.0 1197 -  0  
 15.  3 Salát Fülöp         1.0 20.0  0.00  4.0 1425 -  0  
 16.  8 Tomola Máté         0.0 21.5  0.00  0.0 0000 -  0  


5. forduló

2020.01.26.


6. forduló

2020.02.23.


7. forduló

2020.03.22.


8. forduló

2020.04.26.9. forduló

2020.05.24.


Résztvevők

Név Db Napok
Al Husari Zita Fatima42019.10.06(A), 2019.10.20(A), 2019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Antal Regina Éva42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Arányi Attila42019.10.06(A), 2019.10.20(A), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Bedő Luca42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Berkes Tamás42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Berkes Zoltán42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Bognár-Incze Balázs42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Farnady Botond42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Fehér Botond42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Fenyvesi Noémi42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Fenyvesi Tímea42019.10.06(A), 2019.10.20(A), 2019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Fullár Zoltán42019.10.06(B), 2019.10.20(A), 2019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Fáry Botond42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Gráczol Tamás42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Gulyás Patrik42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Gyöngyössy Gábor42019.10.06(B), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Hegedűs Zsombor42019.10.06(B), 2019.10.20(A), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Iványi Noel42019.10.06(A), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Kenyó Zsófia42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Kolarics Tímea42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Korláth Adél42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Kovács Erik42019.10.06(A), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Láng Kristóf Márk42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Misik Dávid42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Paksai Csongor42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Paksai Nikolett42019.10.06(D), 2019.10.20(D), 2019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Péger Dániel42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Schmied Erik Rajmund42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Szécsi Szabrina Míra42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Tagai Márton42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
To Quoc Manh Roland42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Ádám Vivien42019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Üveges Miklós42019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Aszteri Nikolasz32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Cseh Flóra32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Dolgos Marcell32019.10.06(A), 2019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Doroszlai Erik32019.10.06(D), 2019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Doroszlai Lelle32019.10.06(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Harkányi Dávid32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Havasi Alexandra32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Havasi Vivien32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Hegedüs Bernát32019.10.20(A), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Hegedűs Pál András32019.10.06(A), 2019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Hernádi Álmos32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Hiesz Bálint32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Hiesz Gergő32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Kemele-Vandlik Márk32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.12.15(B)
Kemele-Vandlik Réka32019.10.06(A), 2019.10.20(A), 2019.12.15(A)
Kiss Ákos32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Kolarics Árpád Gyula32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Kramár Dávid32019.10.20(D), 2019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Kramár Ádám32019.10.20(B), 2019.11.24(B), 2019.12.15(C)
Kranabeth Leila32019.10.06(C), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Kővágó Richárd32019.10.06(D), 2019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Nagy Levente László32019.10.20(D), 2019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Németh Laura32019.10.06(C), 2019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Schmelowszky Dávid32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.12.15(B)
Simon Rajlich32019.10.06(A), 2019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Szahakjan Tigram32019.10.06(A), 2019.10.20(B), 2019.12.15(B)
Szántai Ákos32019.10.06(A), 2019.10.20(A), 2019.11.24(B)
Tomola Máté32019.10.06(D), 2019.10.20(D), 2019.12.15(D)
Tomola Sára32019.10.06(B), 2019.10.20(B), 2019.12.15(B)
Barák Péter22019.11.24(A), 2019.12.15(B)
Bende Enikő Tünde22019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Borhi-Bodócs Botond22019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Bóné Milán22019.10.06(C), 2019.10.20(C)
Cseh Petra22019.10.06(C), 2019.11.24(C)
Domonkosi Péter22019.10.06(C), 2019.12.15(C)
Gönye László Bálint22019.10.06(C), 2019.10.20(D)
Ipacs Botond Gábor22019.10.06(B), 2019.10.20(A)
Kovács András Levente22019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Kovács Eszter22019.11.24(B), 2019.12.15(C)
Kármán Dávid22019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Molnár Ábel22019.11.24(A), 2019.12.15(B)
Mucza Márton22019.10.06(A), 2019.10.20(A)
Mészáros Júlia22019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Ni Gui Dong22019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Novográdecz Bernát22019.11.24(D), 2019.12.15(D)
Rajlich Vasik22019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Rammer Miklós22019.10.06(B), 2019.10.20(B)
Retter Martin22019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Rigó Milán22019.10.06(A), 2019.11.24(A)
Rétfalvi Dániel22019.10.06(B), 2019.10.20(B)
Révész Ákos22019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Salát Boldizsár22019.10.06(A), 2019.12.15(A)
Salát Fülöp22019.10.06(D), 2019.12.15(D)
Salát Gergely22019.10.06(D), 2019.12.15(D)
Shen Yiyun22019.10.20(C), 2019.12.15(C)
Szabó-Tóth Gábor22019.11.24(C), 2019.12.15(D)
Szarvas Máté22019.10.06(B), 2019.10.20(B)
Sándorfy Olivér22019.11.24(C), 2019.12.15(C)
Tihanyi Léna22019.10.20(B), 2019.11.24(B)
Udvari-Solti Edvin22019.10.20(C), 2019.11.24(C)
Udvari-Solti Hédi22019.10.20(A), 2019.11.24(A)
Ács Anna22019.11.24(B), 2019.12.15(B)
Ács Nóra22019.11.24(A), 2019.12.15(B)
Ács Ádám22019.11.24(A), 2019.12.15(A)
Asteri Nikolasz12019.12.15(B)
Bagi László12019.12.15(B)
Biro David Benedek12019.10.06(C)
Bod Márton12019.12.15(D)
Bokor Dávid12019.12.15(B)
Borhi Bodócs Botond12019.10.06(B)
Borsi Katalin12019.10.20(D)
Bánoczi Áron12019.11.24(B)
Bánóczi Áron12019.12.15(C)
Bíró Dávid Benedek12019.10.20(C)
Dezső Emil12019.11.24(B)
Dobra Kata12019.10.06(C)
Domokosi Péter László12019.11.24(C)
Doroszlai Emese12019.11.24(A)
Farkas Róza12019.10.06(A)
Farkas Sára12019.10.06(C)
Fekete Dániel Patrik12019.10.20(A)
Fodor Bertalan12019.10.20(B)
Gyurgyik Dominik12019.12.15(A)
Hangay Olivér12019.12.15(D)
Hangay Tibor12019.12.15(D)
Hangyál Anna12019.10.20(B)
Hangyál Dóra12019.10.20(C)
Harazdy Miksa12019.11.24(A)
Hargitai Richárd12019.11.24(C)
Harkányi Gergely12019.10.06(D)
Harkányi Ádám12019.10.06(D)
Hegedűs Bernát12019.10.06(A)
Hegedűs Pál12019.10.20(A)
Hollósi Milán12019.11.24(C)
Jablonkai Kinga12019.10.20(D)
Janotik Michal12019.10.20(B)
Karácsonyi Bánk12019.12.15(D)
Kellermann Barnabás12019.10.20(B)
Kellermann Botond12019.10.20(D)
Kemele-Vandalik Márk12019.11.24(B)
Kemele-Vandalik Réka12019.11.24(A)
Kendi Arlen Martin12019.12.15(C)
Kis Levente Csaba12019.11.24(D)
Kolozsvári B. Medox12019.11.24(B)
Kovács Áron12019.11.24(B)
Kása Barnabás12019.12.15(C)
Ledniczki Noémi12019.12.15(A)
Látrányi Dániel12019.10.06(D)
Medvegy Mária12019.10.06(A)
Moldvai Dániel12019.10.20(B)
Mátyás-Martinovics Zolta12019.11.24(A)
Nagy Robert12019.10.06(B)
Palócz Regő12019.12.15(B)
Pongrátz Ferenc12019.12.15(A)
Pozsár-Miguel Samu12019.10.06(B)
Pozsár-Monigl Sámuel12019.11.24(C)
Pálinkó Vince12019.11.24(D)
Rétfalvi Dávid12019.11.24(B)
Róder Ádám12019.10.06(B)
Schmelowsky Kira12019.10.06(C)
Shen Yiyun Tamás12019.10.06(B)
Sipos Alex12019.10.20(B)
Sipos Stefánia12019.10.20(C)
Sterbenz Anna12019.10.20(C)
Szabó Zsombor12019.12.15(B)
Szahakjám Tigram12019.11.24(B)
Sárközi Tamás12019.12.15(B)
Sólyom-Nagy Dávid12019.10.20(C)
Tar Hunor12019.11.24(A)
Tomcsányi Kolos12019.11.24(C)
Torma Tibor12019.12.15(A)
Tóth Balázs Norbert12019.12.15(D)
Tóth-Krupa Benjámin12019.12.15(C)
Varga Marcell12019.12.15(C)
Vasik Rajlich12019.10.06(C)
Veres-Pataky Márton12019.10.20(C)
Vertán Vince12019.10.20(B)
Vályi-Nagy Ádám12019.10.06(B)
Zalai Eszter12019.11.24(A)
Zhang Handing12019.12.15(B)
Zóka Zétény12019.12.15(C)
Édes Gergely István12019.10.06(D)
Édes László Sándor12019.10.06(B)
Üveges Zoltán12019.11.24(D)

Fotók

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ádám Olga info@sakkmatyi.hu